SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, hogy neveli lányát Liptai Claudia

Liptai Claudia szigorú és következetes szülőnek tartja magát és úgy tûnik, a módszerei Pankánál bizonyosan beváltak.
  • Szerző: Ripost

Liptai Claudia 2010-es válása után évekig egyedül nevelte lányát. A sikeres műsorvezető mindig rengeteget dolgozott, de igyekezett jó anya lenni, megadni mindent a most már 12 éves Pankának.

A családanya azonban próbált következetes lenni, nem kényeztette el a lányát. Úgy fest, Claudia küldetése sikeresen teljesült, hiszen lánya nem csak gyönyörű, de a sportban is kiemelkedő. Panka nemrég két aranyérmet is szerzett társaival Franciaországban egy nemzetközi sportaerobik versenyen. A büszke anyuka az esemény után azonnal világgá is kürtölte boldogságát, közösségi oldalára posztolt a versenyről képeket.

A rajongók nagyon szeretik a Pankát ábrázoló fotókat és lelkesen küldik Claudiának a gratulációkat. De az érmek mögött komoly munka és önfegyelem van.  Erről a műsorvezető a %%-nak mesélt először.

"Panka nyolc éve sportaerobikozik. Az első pillanattól kezdve nagyon fontosnak tartottam a gyermekem életében a sportot, mert úgy vélem, fegyelmet ad, kitartásra tanít és nagy segítség abban is, hogy megtanulja az ember, hogyan kell á-ból b-be eljutni az élet más területén. Pankának is vannak ötletei, én csak azt szeretném, ne adja fel, bármibe is kezd bele. A sport segít ebben”

– kezdte Claudia, aki lelkileg is támogatja lányát, mindig ott van, ha szükség van rá.

Ha kíváncsi vagy Liptai Claudia nevelési szokásaira, vedd meg a %% szombati lapszámát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?