SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ezért nem költözhettek be új házukba Emilióék

Emilio és felesége, Jelinek Tina még januárban kifizetették 150 négyzetméteres új házukat. Itt végre saját konyhája és két fürdőszobája is lehet Tináéknak, így nem kell mindenen nagymamájával, Bangó Margittal osztoznia a családnak.
  • Szerző: Ripost

Tina a %% -nak elárulta, hogy mindkét gyereknek jut saját szoba, sőt még a ruháknak is lesz bőven hely. Emilioék egyébként februárra tervezte a beköltözést, de történt némi kavarodás.

"Elhúzódott a költözés, mert nem érkeztek meg időben a bútorok, a hétvégén azonban végérvényesen elfoglaltuk az új otthonunkat. Már csak száz zsák ruhát kell átvinni az új házba és az ágyunkat, mert minden másból újat vettünk”

– árulta el Tina, aki boldog, hogy családjával külön házba költöznek, de a jövőben is fontosnak tartja, hogy mamája, Bangó Margit a közelben legyen.

Külön fogunk élni, de egymás mellett.

Mama előreláthatóan júniusban költözik a szomszédba, négyutcányira lakik majd tőlünk, így sok minden nem változik majd a családi életünkben”

– tette hozzá Tina, aki, amikor nem az otthoni feladatokat látja, el férjét támogatja. Így volt ez most vasárnap is, amikor Emilio és Ábel Anita egy fergeteges rock dalt adtak elő A Nagy Duett színpadán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?