SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült: Ezért került valójában kórházba Király Linda!

A tehetséges énekesnő a hétvégén került kórházba, ahonnan már ki sem engedték az orvosok. Szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartják.
  • Szerző: Doris

Súlyos fertőzés miatt került veszélybe Király Linda szereplése a Sztárban sztár szeptemberben startoló új évadában!

Az esküvőjére készülő énekesnő a hétvégén került kórházba,

a diagnózis szerint súlyos torok- és légúti megbetegedés miatt szökött fel a láza

Később az is kiderült, hogy Linda gyerekkorában kruppos volt, így pontosan az történt, amitől a legjobban tartottak: kiújult a gyermekkori betegsége.

A kruppról köztudott, hogy annyira be tud dagadni a torok, hogy akár fulladáshoz vezethet. Lindával is ez történt, ám szerencsére idejében került kórházba, így nem volt szükség az ilyenkor gyakori gégemetszésre. Szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartják - számolt be róla a Bors.

Folyamatosan kap infúziót, a láza már csillapodni látszik. Párja, Zsombor minden szabad percét mellette tölti, odaadóan ápolja.

Linda és a családja is reméli, hogy hamarosan kiengedik, és megkezdheti a felkészülést a műsorra.

Nem ő egyébként az egyetlen a Sztárban sztár versenyzői közül, akinek szereplése valamilyen egészségügyi probléma miatt került veszélybe. Polyák Lilla nemrég Németországban olyan csúnyán elesett, hogy térdszalagszakadást szenvedett, és meg kellett műteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?