SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, ezért kell újra elvennie indiai párjának Demcsák Zsuzsát

Rengeteg elintéznivaló vár a mûsorvezetőre és kedvesére, hiszen, ha valóban együtt szeretnének élni, mielőbb anyakönyvvezető elé kell állniuk.
  • Szerző: Buster

Ahogy arról a %% elsőként beszámolt, megérkezett Budapestre Demcsák Zsuzsa indiai szerelme. A műsorvezető és párja már a reptéren sem tudtak parancsolni az érzelmeiknek, hiszen Zsuzsa azóta szervezi, hogy a szerelme Magyarországra költözzön, hogy kimondták a boldogító igeneket az  Ázsia Expressz 2 forgatásán. A pár akkor csupán jelképesen, egy szállodai szobában fogadott örök hűséget, ez azonban nem elég ahhoz, hogy Magyarországon is elismerjék a frigyüket.

Ha az indiai férfi itt akar élni, újabb esküvőre lesz szükségük. Jelenleg turistavízummal tartózkodik hazánkban Krishan, de ahhoz, hogy hosszú távra berendezkedhessen, anyakönyvvezető elé kell kísérnie Zsuzsát.

"Rengeteg dolgunk lesz az elkövetkező napokban! Az első és legfontosabb, hogy Krishan papírjait elkészíttessük hitelesített fordítóval."

Miután beadtuk az iratokat, harminc nap múlva már össze is házasodhatunk.

"Szeretjük egymást, de a magyar esküvőt nemcsak ezért sürgetjük, hanem azért is, mert a kézfogó után Krishan két évig az országban maradhat tartózkodási engedéllyel. Ha ez az idő letelik, kérvényezhetjük a hosszabbítását újabb öt évre. Ha pedig ennek is vége, megszerezheti az állampolgárságot, ami a végső célunk”

– nyilatkozta a %%-nak a műsorvezető.

A %% napilap pénteki számában még többet olvashattok Demcsák Zsuzsáék terveiről.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?