SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: Két évig lehallgatták Növényi Norbit

Hosszú ideje húzódik az ügy, de hamarosan kiderülhet, bûnös-e vagy ártatlan az adócsalással vádolt olimpikon.
  • Szerző: Ripost

Az egykori "banánkirály" segítőjeként került bíróság elé Növényi Norbert nyolc évvel ezelőtt, ugyanis a vád szerint tevékeny része volt egy cég fiktív számlázásaiban és adócsalásban, állítólag több mint másfél milliárd forint értékben.

Növényi a hatodrendű vádlott.  A szerdai tárgyaláson sokan számítottak ítélethirdetésre, ám végül elnapolták a tárgyalást, ugyanis a harmadrendű vádlott felszívódott. A sportoló továbbra is azt vallja, neki semmi köze nincs az ügyhöz, ami, bevallása szerint, tönkretette az életét.

"Nem normális, ami itt folyik. Nekem mindenem elúszott az elmúlt nyolc évben, és amíg nem kerül pont az ügy végére, nem mondják ki, hogy ártatlan vagyok, semmit nem kapok vissza. De itt már bármi megtörténhet, azt is kimondhatják, hogy bűnös vagyok. Két évig lehallgattak, de nincs egy tettenérés, nincs semmi, egyszer nem jött ki a számon az a szó, hogy számla. Soha nem beszéltem ilyen témáról"

- magyarázta a sportoló, majd folytatta.

"Összevágott hanganyagok vannak ellenem, de engem senki nem ismert, nincs egy fotó a pénzátadásról, semmi, ami egy ilyen ügyben fontos lehet. Egy ember volt, akit ismertem, és most az is eltűnt a harmadrendű vádlottal"

– méltatlankodott Növényi a bíróság folyosóján.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?