SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: Idegen férfiak tesznek ajánlatot Gáspár Beának

Gáspár Beát férfiak bombázzák ajánlatokkal az interneten.
  • Szerző: Angie

Ahogy mondani szokták, egy férfit a gyomrán keresztül lehet igazán megfogni. Erre a legjobb példa, Gáspár Bea, aki férjét, Győzikét mindennap elvarázsolja mennyei főztjével.

Igen ám, de mióta Bea megnyert egy főzőműsort és saját konyhájából élőben főz az interneten, másoknak is meg akadt rajta a szeme. Mivel nagy átéléssel tesz-vesz a konyhában, nemcsak a finom falatok, de Bea is el kezdte izgatni a férfiak fantáziáját. Ezt többen fel is vállalják és szóvá teszik, üzeneteket küldenek Bea asszonynak.

Győzike ugyan örül felesége sikerének, ám maga is elcsodálkozott, amikor megtudta, többen pályáznak Beára és szeretnének közelebb kerülni hozzá. Azonban nincs oka aggódni, hiszen Bea asszony kíméletlenül elhárítja a zavaró elemeket. Esze ágában sincs elcsábulni, és továbbra is csak a szívéhez közelálló embereknek akar főzni.

"Nagyon sok furcsa alakok van az interneten. Többen is üzeneteket küldenek nekem és érdeklődnek, hogy mikor érnék rá egy kis csevejre. De továbbmegyek, dzsigolók tesznek ajánlatokat, amit nem értek, viszont nagyon nem szeretek”

– kezdte határozottan Gáspár Bea, aki a saját külsejét mindig is kritikusan értékelte, de az ételeit sem adná oda akárkinek.

"Örülök, ha tetszem a férfiaknak, pedig nem áll szándékomban. Nem tudom, hogy pontosan miért irkálnak nekem, de leszögezem, hogy szeretem a családomat! Ennyi, köszönöm, nem kérem a dzsigolókat, nincs szükségem senkire, csak Győzőre, mert ő a férjem. Én már mást nem tartok ki, elég a családom. Idegeneket nem etetek, nem itatok”

– jelentette ki félig viccelődve Bea asszony, aki hamarosan még több hódolót tudhat majd magáénak, hiszen márciusban elindul a főzőiskolája, ahol olyan receptekkel áll majd elő, ami után, ha valamit, a tíz ujjukat megnyalhatják az érdeklődők.

 

És ezeket olvastad már?