SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság, ezért van karanténban a magyar zenész

Gidófalvy Attila nemrég őssejtbeültetésen esett át, és most karanténban tartják.
  • Szerző: Ripost

A zenész csak kontrollvizsgálatokra jár ki a steril szobából, mert bármilyen fertőzés az életébe kerülhet. A Karthago és a Lord együttes legendás tagja nemrég őssejtbeültetésen esett át, ezért van szükség a nagy védelemre. Gidófaly Attila kálváriája évek óta tart, az első műtétje 2014-ben volt.

„Hiszek az Isteni gondviselésben, mert nekem egy focimeccs mentette meg az életemet – mesélte a %RIPOST%-nak a gitáros. – Hármat léptem a pályán, majd hatalmas reccsenést hallottam és összeestem. Elmentem a háziorvoshoz, de a röntgen nem mutatott ki semmit. Végül az MRI jelzett, hogy baj van. Az ötös csigolyám kettétört, porladni kezdett, és egy félcentis darab beleállt az ideggyökbe. Egy mozdulaton múlt, hogy nem bénultam le. Az Országos Idegsebészeten nyolcórás műtétem volt, titánrudakkal támasztották meg a sérült részt" – sorolja Gidófalvy. – "Később daganatos elváltozást találtak, volt kemo meg minden.”

A kezelések azonban nem hozták meg a várt eredményt, így az orvosai az őssejtbeültetés mellett döntöttek, amit saját véréből nyertek ki. A műtét jól sikerült, csak most „házi őrizetben” kell lennie hónapokig.

Ebben annyi a jó, hogy a feleségemmel sokkal többet vagyunk együtt és rengeteget beszélgetünk, miközben ő akupunktúrával kezel. Remélem, a nyári koncerteken már én is ott lehetek.”