SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült az igazság: egy időre elhagyja az országot a Korda házaspár

Korda Györgynek pihenésre és új energiákra van szüksége.
  • Szerző: angie

Kirobbanó lelkesedéssel vág neki 81. életévének a születésnapos Korda György. Az évekkel korábban kisebb egészségügyi problémákkal küzdő énekes majd’ kicsattan az energiától, és alig várja, milyen kihívásoknak kell megfelelnie az új évben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Nem győzök hálát adni a sorsnak, hogy 81 évesen ilyen erőnlétben állhatok a színpadon, és a kortársaim mellett tomboló fiatalok is várnak minket Klárikámmal. Az egyik rajongóm a tavalyi miskolci koncertemen hét órát várt az első sorban, csak hogy lásson. Azonnal szereztem egy biztonsági őrt és kértem, vezesse be hozzánk egy fotóra az urat, aki egy évvel idősebb csak nálam” – nevetett Korda.

„Egy ideje persze foglalkoztat a korom, és az élet mindig emlékeztet arra, hogy egy nap elmegyünk: amíg fiatalabbak vagyunk és gyarlóbbak, addig ez eszünkbe se jut, de remélem, kapok még pár szép és fájdalommentes évet a sorstól. Tavaly számos jó barát távozott, Karel Gott, Koós Ja­ni, de ha rá­juk gondolok, ak­kor nincs bennem szomorúság: teljes életet éltek és elképesztő karriert építettek” – mesélte Korda, aki a Borsnak elmondta, 2020-as buliszezon előtt kis pihenőt mindenképpen tart.

„Egész évben a 80. évemre szervezett koncertsorozatommal jártam az országot, most már rám fér egy kis pihenés, Spanyolországban, egészen pontosan Madridban pihenünk majd Klárikámmal. Lassan 2020 végéig tele van a naptár, szóval unatkozni biztos nem fogunk” – tette hozzá.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?