SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, adás előtt lett rosszul A Nagy Duett sztárja

Vasárnap este Peller Károly és Stohl Luca búcsúzott A Nagy Duettől, ám azt eddig senki nem tudta, hogy a páros fellépése az utolsó pillanatig kérdéses volt.
  • Szerző: Ripost

Csak nagy küzdelem árán sikerült színpadra állniuk, ugyanis az Operettszínház művésze napok óta komoly megfázástól szenved, ami ráhúzódott a fülére, és magas lázat okozott.

A sztárpáros profi tagja szinte levegőt is alig kapott. Ennek ellenére a vasárnapi adásban egy szó sem hangzott el Károly betegségéről. Stohl Luca és Peller Károly nem akarták sajnáltatni magukat, de a betegség rányomta bélyegét a produkciójukra. Károly nem szerette volna, hogy az adás előtt erről szóljanak a hírek.

A színész most a %%-nak bevallotta, injekciókkal tudta csak összeszedni magát a vasárnapi show-ra.

Szörnyű megfázástól szenvedek, és nagyon nehezen tudok kigyógyulni belőle. Borzasztó ez a köhögés, de a legrosszabb, hogy az elmúlt néhány napban levegőt is csak nagyon nehezen kaptam

– kezdte Peller Károly, akinek állapotán csak rontott egy halaszthatatlan utazás.

"Csütörtökön egy fellépés miatt Rómába kellett utaznom, ami szintén nem segített rajtam. Annyira náthás voltam, hogy sem a számom, sem az orromon nem tudtam levegőt venni, a repülőúton pedig a légnyomás miatt a fülem is megfájdult. Mire hazaértem, már a láz is levert a lábamról, és alig hallottam valamit a fülemre. Már akkor amiatt szorongtam, hogy vasárnap nem leszek képes fellépni A Nagy Duettben. Lucát sem szerettem volna cserben hagyni, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy hallgatok az orvosi javaslatra és beadatom magamnak a szteroidinjekciót, amitől a fellépés idejére kicsit jobban lettem”

– tudtuk meg a színművésztől, aki szerencsére mára már jobban van, ám még korántsem egészséges.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?