SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült a titok: Ezért szakított vőlegényével Weisz Fanni

Megdöbbentő titkáról rántotta le a leplet Weisz Fanni. A gyönyörû modell hónapokig külön élt szerelmétől, Hajmásy Pétertől.
  • Szerző: BDF

Weisz Fanni és szerelme, Péter négy év együttlét után, hónapokkal ezelőtt úgy döntöttek: külön utakon folytatják. Fanni számos felkérésének igyekezett eleget tenni országszerte, amíg Peti Debrecenben kosarazott. Sokáig csak hetente tudtak találkozni, ám később már csak havonta látták egymást. Ezért kellett meghozniuk a fájdalmas döntést.

Nagyon szomorú voltam, emlékszem, sokat sírtam, mielőtt kimondtuk volna, hogy ennek vége van köztünk.

"Azért igyekeztünk a szakítás után tartani a kapcsolatot: sokat írtunk egymásnak, de találkozni nem tudtunk. Én akkor is éreztem, hogy nekem Peti az igazi szerelmem,

de hatalmas volt köztünk a távolság, ezért akkor úgy láttuk jobbnak, ha külön folytatjuk az életünket

– mesélt Fanni a szakítás részleteiről a Lokálnak, majd Péter vette át a szót.

Sokat veszekedtünk azokban a hetekben, mielőtt kimondtuk, hogy ennek legyen vége.

"A különválás azonban nem működött, mert bár nem jártunk csukott szemmel, semmi olyan nem tudott kialakulni az életünkben, ami eltántoríthatott volna minket attól, amiről most már mindketten tudjuk, hogy eleve elrendeltetett" – fűzte hozzá a jóképű sportoló.

A fiatalok újév másnapján döntötték el, hogy nem kínozzák tovább magukat és egymást sem. Mindent megtesznek azért, hogy együtt élhessék le az életüket. Azóta beköltöztek közös otthonukba, és a családalapítást tervezik.

Peti sokat segített nekem abban, hogy elfogadjam magam.

"Miután újra összejöttünk, és a gyerekvállalást kezdtük tervezni, azt mondta nekem: nem érdekli, hogy siket vagy halló lesz-e a babánk, akkor is ő lesz a legszerencsésebb kicsi a világon, mert én vagyok az anyukája. Azóta szerencsére számos orvosi vizsgálat igazolta, hogy az én siketségemből nem következik az, hogy a gyerekünk is halláskárosult lesz."

Fanni júniusban debütál színésznőként a Játékszínben, a Szavak című színdarabban. A modell igazi meglepetést tartogat az életéből készült történet nézőinek.

"Nem szeretek beszélni mások előtt, de tudom, az emberek várják, hogy megismerhessék a hangomat.

Eddig csak a nagyon közeli hozzátartozóim hallhatták, mert úgy képzelem, hogy nagyon csúnya lehet. Otthon Petivel egészen más: ott használom a hangomat, sőt néha ordibálni is szoktam vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?