SZTÁRDZSÚSZ

Kiborult Lerch István felesége

Aggasztó hírek láttak napvilágot a két agyvérzésen is átesett Lerch Istvánról, melyek hallatán egy rajongó a Facebookon szervezett gyûjtést a zenésznek.
  • Szerző: BDF

A %% telefonon érte el a V’Moto-Rock billentyűsének feleségét, Enikőt, aki értetlenül áll a történtek előtt. Azt mondja, Lerch István a lehető legjobb helyen van, és nem szorulnak segítségre.

„Kiborító, amit művelnek. Van egy-két ember, aki azt hiszi, híres és fontos lehet. Teljesen fölöslegesen csinálják, amit csinálnak. Megy a mocskolódás, miközben kizárólag én intézem István ügyeit! Többiek csak beszélnek, és írogatnak. A férjemnek el sem mondom, mi folyik a háta mögött. Nem akarom idegesíteni, de ha tudná, mit művelnek, megbolondulna. Ezt az egész hercehurcát István egyik hölgy rajongója kezdte el, aki ezer éve szerelmes Pistába. Azt írta ’mentsük meg, gyűjtsünk Istvánnak’. Húsz éve minden koncertre elmegy. Nem rosszindulatú, de most valamiért mégis megállás nélkül fontoskodik. Nem tudom, miért. Butaság, amit csinál. Ráadásul a férjem mindig nagyon rendes volt vele. Így adja vissza? Badarság, amiket terjeszt”

– fakadt ki a %%-nak az Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző neje, aki azt is elárulta, a szörnyű hírekkel ellentétben férje rehabilitációja halad, és a lehető legjobb klinikán gyógyul.

„Nincsen szó életveszélyes állapotról. Pláne nem senyvedésről! A történetben annyi az igaz, hogy István valóban igen beteg. De minden halad a maga útján, csak sajnos elég lassan. Pista eddig is olyan helyen volt, ahol lennie kellett, kiváló szakemberek kezei között.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?