SZTÁRDZSÚSZ

Kiborult Bangó Margit: „Most már legyen ennek vége!”

Az énekesnő tavaly tavasszal még pozitívan nyilatkozott a kényszerű bezártságról. Akkor Bangó Margit a szíve mélyén még örült is annak, hogy pihenhet és otthon lehet a családdal. Azóta fordult a világ. Az előadóművész már nagyon szeretné visszakapni régi életét.
  • Szerző: Ripost

Bangó Margit 71 éves lesz április 4-én, amit szigorúan a szűk családi körrel ünnepel majd. Az előadóművész most úgy érzi, egy kis időre elvesztette fiatalos, lendületes énjét. Margit a Borsnak azt is elárulta: már a főzés sem okoz neki olyan örömöt, mint korábban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Most már azt mondom, legyen vé­ge! Elegem van és egyre nehezebben viselem a négy fal közötti létet. Az elején még pozitív voltam, hisz a tavalyi év első hónapjaiban lévő hajtás után, kifejezetten jól esett egy kis pihenés az életemben, de már sok, ami most van. Ez a bezártság őrület, és megvisel engem is, pedig én pozitív szemléletűnek tartom és érzem magam” – avatott be minket Margit, aki a főzéssel is felhagyott az elmúlt hetekben.

Bangó Margit elszomorodott a járványhelyzet miatt

Bangó Margit elszomorodott a járványhelyzet miatt Fotó: Bors

„Egy darabig a főzés okozta nekem az örömöt. Teljesen kikapcsolt és jól estek a finom falatok is. Ám a mozgásszegény életmód, a semmittevés miatt elkezdtek felkúszni a kilók. Plusz már bánatomban ettem. A szomorúságomat nassolással próbáltam elűzni, úgyhogy most emiatt felhagytam a főzéssel. De már semmi sem maradt, amire azt tu­dom mondani jó és örömet okozna” – panaszolta hosszasan Bangó Margit, aki egy jó hírrel is szolgált: hétfőn kapja meg a vírus elleni oltását.

„Mivel nekem már volt tüdőembóliám, így a Pfizer vakcinát kaphatom szigorúan, mert a többi az én szervezetemre kockázatos lenne. Örülök, hogy végre megkapom az oltást, de azért bennem van a félsz” – fűzte hozzá a művésznő, aki tudja, milyen szörnyűségekre képes a vírus.

Bangó Margit egyre szomorúbb a járvány miatt

20200916 Budapest
Raktárkoncert: Bangó Margit, Kossuth-díjas előadóművész, énekesnő
Fotó: Markovics Gábor MG Ripost

„A nagy családunkban sajnos többen elkapták és voltak olyanok is, akik nem élték túl. Hál’ isten a kis családunk jól van, ezért is vigyázunk nagyon. Emiatt nem megyünk sehova. És ez a bezártság felemésztett” – fűzte hozzá Margit, aki reménykedik a jövőt illetően: „Fiatal vagyok én ahhoz, hogy itt vége legyen. Nekem rengeteg dolgom van még. A családomat is egyengetnem kell. Tináékat és a közönségemet is szeretném még tovább támogatni a dalaimmal. Hisz én adtam eddig is erőt nekik, és csaltam könnyeket az arcukra. Szóval nem adom fel ilyen könnyen és mindenkit arra biztatok oltassa be magát, hogy végre visszakaphassuk az régi életünket.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?