SZTÁRDZSÚSZ

Kiakadtak a netezők: Máris támadják az RTL Klub új sztárjait!

A csatorna döntése hatalmas közfelháborodást okozott, az internetet pedig elárasztották a durvábbnál durvább hozzászólások.
  • Szerző: MMB.

Az RTL Klub véget vetett az eddigi találgatásoknak, hiszen szerdán megerősítették a korábbi pletykákat az X-Faktor mentorcsapatával kapcsolatban. Tóth Gabi és Gáspár Laci szerződtetésével még egyetértenek a netezők, ám Puskás Peti és ByeAlex neve hihetetlen negatív kommentcunamit indított el. Többek szerint nekik semmi keresnivalójuk nincsen a tehetségkutató zsűriasztala mögött.

"Ez egyszerűen rettenetes! Az RTL Klub melléfogott most rendesen!"

"Ilyen helyre olyan előadókat kéne tenni, akiknek tapasztalata is van. Gabi meg Laci még ok, de Peti meg Alex???"

"A Puskás Peti és az Alex teljesen homály számomra, hogy hogyan jöttek egyáltalán szóba. Még ők is mentorok segítségére szorulnak"

"Puskás Peti és Alex? Anyám borogass, hát mindjárt leülök egy sarokba "hol élünk" imát mormolni"

"Hát ez valami döbbenet! Gabi és Laci igen, de a másik kettő? Ez valami vicc?" - értetlenkedtek a kommentelők, akik szerint sokkal inkább Oláh Gergőt vagy Vastag Csabát kellett volna választania a csatornának.

Az új mentorbrigád egyébként világszinten is a legfiatalabb, az átlagéletkoruk 32 év. Tehetségkutatóban még soha nem fordult elő, hogy az összes zsűritag 40 alatti legyen.

Szerinted is igazuk van?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?