Létrehozva: 2017.10.26.

Kiakadtak a magyar sztárok: elképesztő, mit terjesztenek róluk

"Akinek a halálhírét keltik, sokáig fog élni" - tartja a mondás. Ezt remélik azok a népszerû hazai hírességek is, akiknek valótlan halálhíre rázta meg az embereket.

 Az elmúlt napokban internetező rajongók tucatjait sokkolta a hír, miszerint váratlanul elhunyt az ismert magyar rádiós, Bochkor Gábor. Élettársa, Várkonyi Andrea nyilvánosan adott hangot felháborodásának. A Micsoda Nők! házigazdája a Facebook-oldalán fakadt ki. Azt írta, a sokadik üzenetet kapja barátoktól, ismerősöktől, akik mind azt kérdezik: „Gábor ugye nem halt meg?”, mert valamilyen „hülye” oldal ezt terjeszti. „Ezt felháborítónak és egészen elképesztőnek tartom. De szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy Gábor él és virul, itt ül mellettem a kanapén, rákiabáltam, megcsíptem és megkérdeztem, tudja-e a nevét. Határozottan élőnek tűnik” – írta bejegyzésében Andi. Az elmúlt hónapokban azonban nemcsak nekik kellett magyarázkodniuk az interneten terjedő álhírek miatt.

Berki Krisztián: Készpénzre váltottam az álhírt

Halálhírével kaszál milliókat Berki Krisztián. A FEM3 Café egyik műsorvezetője maga olvasta nemrégiben a saját gyászjelentését az interneten. Berki azonnal tárcsázta ügyvédje számát, akit újabb per indításával bízott meg. „Nagyon sokszor meghaltam már, de valójában elpusztíthatatlan vagyok. Az az igazság, hogy én még szeretem is a rólam terjedő álhíreket, mert kőkemény készpénzre tudom váltani őket” – mondta el Krisztián a %Ripost%-nak.

Tóth Gabi: Beteges és felháborító

A Dal című műsor után az énekesnő visszavonulót fújt. Közölte rajongóival, egy időre eltűnik a képernyőről, ugyanis elérkezettnek látta az időt, hogy saját magára koncentráljon. Nos, Tóth Gabi visszavonulása olyannyira jól sikerült, hogy egyes oldalakon még a halálhírét is elkezdték terjeszteni. Akkor az énekesnő a Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Ez viccnek is rossz. Az, hogy vannak, akik egy kattintásért képesek ilyennel riogatni az embereket, beteges és felháborító. Viszont én most mindenkit szeretnék megnyugtatni. Kicsattanok!” – magyarázkodott Gabi.

A gyermekdalok sztárját sem kímélték

„Szomorú hír, de tegnap este elhunyt Halász Judit” – olvashatták az internetezők a szomorú, de szerencsére valótlan hírt a Facebookon. Rögtön felkerestük telefonon a Kossuth-díjas színésznőt, ekkor derült ki, nem mi voltunk az elsők. Aggódó ismerősök rögtön tárcsázták a művésznő telefonszámát. „Hívtak a barátaim telefonon, de rögtön az jutott eszembe, hogy akinek a halálhírét keltik, sokáig fog élni. Nem érintett rosszul, manapság annyi hülyeség kering az interneten, hogy nem is foglalkoztam vele” – mondta el a %Ripost%-nak Halász Judit.

Komoly károkat okoztak a Korda házaspárnak

Telefonhívásunkra alaposan elkomorodott Korda György, akivel elsőként közöltük, miféle rémhír terjed róla az interneten. Az énekes azt mondta, belefáradt már abba, hogy folyamatosan bizonygatni kényszerül jóllétét. „Egyébként még nevetni is tudnék a halálhíremet keltő, vagy nem létező betegségeimet taglaló híreken, ha mindezek nem okoznának konkrét károkat a mindennapjainkban. Sajnos előfordult már olyan is, hogy szívinfarktusról cikkeztek, ezért elestünk fellépésektől és egy komoly reklámszerződéstől is” – vallotta be lapunknak dühösen Korda.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

origo.hu

Oroszország kemény megtorlásra készül

borsonline.hu

Szülinapos: hatéves lett Lajos herceg. Tündéri, mivel készült neki Katalin hercegné – Galéria

hirtv.hu

Ukrajnában a feleségeik jelentik fel a sorozás elől bujkálókat

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

hirtv.hu

Napindító: Dunda György – Rendőrök és katonák estek egymásnak Ukrajnában + videó

origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

astronet.hu

Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen részleteket mesélt Rubint Réka és Schobert Norbi életük nagy pillanatáról

SZTÁRDZSÚSZ

Schumacher Vanda egyetlen fotóval vágta el magát a rajongóknál

SZTÁRDZSÚSZ

„Új élet” - Ez ad erőt a rákbeteg Katalin hercegnének, így gyógyul