SZTÁRDZSÚSZ

Kiakadt Szulák Andi: Kamerák előtt szólalkozott össze a magyar énekesnővel

A közkedvelt műsorvezető most aztán tényleg felkapta a vizet! Köntörfalazás nélkül mondta ki véleményét.
  • Szerző: BDF

Ahogyan a mondás is tartja: ami a szívén, az a száján. Nos, Szulák Andi is igazi megmondó embernek született, sosem rejtette véka alá a véleményét. Ez most sem történt másképp! A műsorvezető a Life TV-n futó Nyugi! Köztünk marad című műsorának hétfő esti adásában akadt ki, még a kamerák előtt sem fogta vissza magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szulák Andrea
Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Szulák Andi azért kapta fel a vizet, mert egy igencsak kényes téma került terítékre a talkshow-ban, és nem igazán értett egyet az egyik vendégével, Kollányi Zsuzsival. Ugyanis a kapuzárási pánikról beszélgettek, ami nemcsak a férfiakat, hanem a nőket is érinti. Kollányi Zsuzsi éppen azt fejtegette, hogy amíg szerinte a férfiaknak jól áll a kor, a nőknek „nem annyira tesz jót, ha idősödnek„. Nos, erre a mondatra kapta fel a fejét a műsorvezető, aki eleinte kissé dühösen mocorgott a székében, majd hangot adott nemtetszésének.

„Ezt ne folytasd, mert fel fogom idegesíteni magam. Mi az, hogy nem tesz jót, ha idősödik? Mi tesz jót, ha felvarratja vagy leszívatja? Ez a világ elvárása? Negyven felett már kukába kéne kerülni?” – akadt ki Andi.

Ezután az énekesnő próbálta megmagyarázni, hogyan is értette pontosan a dolgot. Ha tudni szeretnéd, mit mondott, nézd meg a videót!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?