SZTÁRDZSÚSZ

Kiabálástól volt hangos Tóth Gabi otthona

Az aranyhangú énekesnő legújabb blogbejegyzésében arról a pillanatról írt, amikor előtört belőle a legrosszabb énje.
  • Szerző: BDF

Nehéz időszakon mennek keresztül Tóth Gabiék! Az énekesnő blogbejegyzésében számolt be róla, hogy hetek óta két óránál többet nem tud aludni éjszakánként. Persze számított rá, hogy lesznek nehezebb esték, miután kislánya elkezdett fogzani, ráadásul hasfájós is a kicsi, de azt írja, hogy az elmúlt pár hétben elég durva lett a helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Nemrég volt egy ilyen, amikor éreztem, hogy mindenkinek gyorsan kellene menekülnie, amerre lát, különben a legrosszabb énem fogom megvillantani” – írta a csalad.hu-n Gabi, aki akkor is nehezen, hosszas dúdolgatás és ringatás után tudta csak elaltatni Hannarózát.

„Lelki szemeim előtt már láttam, ahogy egy csésze kávéval lehuppanok a kanapéra és csak bámulok magam elé, amikor meghallom, hogy jön az „ószeres”. Nem pont így hívják, de tudjátok, az a hulladékfelvásárló autó, aminek a tetején van egy hangszóró és abból üvölt, hogy mindent felvásárol. Én kirohantam a szobából, mint Zrínyi, és elfojtott hangon kiabálva (tudom, azt nem lehet, de nekem sikerült), közöltem a Krausszal, hogy azonnal csináljon valamit, hogy ez az izé el ne kezdjen rikácsolni a gyerekszoba ablaka alatt, mert isten bizony kimegyek és azonnal gyártok egy címlapot. A Krauszom el is indult sebes léptekkel, de így is elkésett és a bébiőrön már hallottam, hogy Hanni lázad” – mesélte el a történteket Gabi, aki hozzátette, az alvásmegvonás nagyon kikészíti, de szerencsére van segítsége, az anyukája és a férje is sokat segít neki, hogy olykor-olykor le tudjon dőlni egy picit pihenni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?