SZTÁRDZSÚSZ

Két kezével újította fel lakását a magyar énekes

Több koncertje is elmaradt, de nem esett kétségbe,a Ripostnak elárulta, mindig is spórolós típus volt. 
  • Szerző: angie

Sipos F. Tamás is azon előadók közé tartozik, aki felléphetett a kormány által 5,3 milliárd forinttal támogatott Raktárkoncert-sorozat színpadán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Az énekes szerencsére nem szorult meg anyagilag az elmúlt hónapok alatt, de nagyon örült a lehetőségnek, mert így másokon segíthet. Sipos F. Tamás a -nak elárulta, a közönség nagyon hiányzott neki az elmúlt hónapokban, de házimunkával sikerült lekötnie magát. Kifejezetten élvezte az otthon töltött időt.

„Minden olyan dolgot megcsináltam, amit eddig halasztgattam. Ecsettel, hengerrel, kalapáccsal, vésővel nekiálltam és megoldottam mindent. Kifestettem a konyhát, kicsempéztem a fürdőszobát, de ha nincs ez a járvány, én akkor is szeretek ilyesmiket csinálni. Mekk Elek hozzám képest kezdő srác„ – mondta viccesen az énekes, aki ha sokáig nem állhatna színpadra, munkát váltana.

Fotó: Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

„Fogtechnikusként végeztem, amihez nem csak a kézügyességre van szükség, de az anyagokkal is jól kell bánni. Ez nekem jól megy, így ha arra kényszerülnék, azonnal tudnám alkalmazni ezt a tudást” – jelentette ki Tamás, aki édesanyjának köszönhetően megtanult spórolni, így a pénz miatt egyáltalán nem aggódott a karantén alatt.

”Örököltem a racionalistát és a képességemet a spájzolásra. Ebben a szakmában nagyon fontos, hogy tudjunk előre gondolkodni, mert soha nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet” – fejezte be Sipos F. Tamás, akinek az elmúlt hónapokban leginkább csak a zene és a közönség hiányzott, ezért is örült, amikor a Raktárkoncert színpadára állhatott. A róla készült felvételt illetve a koncertfilmeket az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan megnézhetőek lesznek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?