SZTÁRDZSÚSZ

Keresztes Ildikó szexi fotójától menten elalélsz!

Keresztes Ildikó elárulta, hogy ugyan arcán sokat dob a smink, de szexi testét a tornának és génjeinek köszönheti. Mi pedig azt köszönjük, hogy láthatjuk.
  • Szerző: MF

Kézsérülése miatt hónapok óta nem tudott edzeni Keresztes Ildikó, de ez egyáltalán nem látszik rajta. A tornász múlttal rendelkező sztár azt mondja, hogy sokat köszönhet a sportnak alakját illetően, de arca azért hagy némi kívánnivalót maga után. A Fem3 Caféban mesélt arról, hogy a sminkesek csodákra képesek a vonásaival.

Talán jó alany vagyok, tehát bemegyek, mint egy rém a varázslóhoz, és akkor varázsol

- méltatta a sminkesek és fodrászok munkáját Keresztes.

Feszes combokat és szexi testet viszont még a sminkszobákban sem tudnak csinálni. De az 51 éves énekesnőnek nincs is miért panaszkodnia idomait illetően, egyszerűen bombaformában van. Ildikó szakmájából adódóan nem kíméli a testét. Sokat éjszakázik, de az étkezésekre próbál odafigyelni mindig.

Én sose szapultam magam. Soha nem dohányoztam, nem ittam. Van bennem egy belső késztetés, hogyha már a jó isten adta ezt a lehetőséget, akkor ne visszaéljek, hanem éljek vele

- utalt ezzel jó génjeire az 51 éves sztár.

Ildikó a Sztárban sztár előző évadában is remek formában volt, de azt mondja, hogy akkor napi szinten tett a tökéletes formáért.

Akkor azért három kilóval nehezebb voltam, ami nekem számít.

Az énekesnő annyira hiú magára, hogy kézsérülése, nyűgössége és plusz kilói miatt majdnem lemondta a Nánási Pállal tervezett fotózását.

Palinak elkezdtem rinyálni, hogy le akarom mondani az egészet, mert fáj a kezem, nem vagyok jól, meg el vagyok punnyadva. És akkor mondta Pali, hogy egész jó, ha így nézel ki, amikor el vagy punnyadva.

Keresztes azt mesélte, hogy Nánásit a Sztárban sztáros szereplése ihlette meg, de akkoriban nem volt idejük a közös munkára. Az elkészült képek végül nem sikerültek túl szolidra, de ízlésesen mutatták meg az énekesnő bájait.

Engem soha nem izgatott a teljes meztelenség. Amikor az ember mindennap két mellel és fenekekkel találkozik a címlapokon, akkor az elveszti a varázsát

- de azt is elárulta Keresztes, hogy ő inkább a kevesebb több- -hozzáállást vallja.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?