SZTÁRDZSÚSZ

Kendőzetlen vallomást tett Stohl Luca: ezt gondolja az apjáról

Különleges apa-lánya kapcsolat van Stohl Luca és híres édesapja, Stohl András között.
  • Szerző: BDF

Stohl Lucát megértő szülőkkel áldotta meg a sors. Azt mondta, nem ismeri az apai szigort és édesapjára, Stohl Andrásra nemcsak apaként, hanem barátként is tekint.

"Gyerekkoromban, ha bánatom volt, inkább anyához fordultam, úgy éreztem, ő ért meg a legjobban. Tinédzserkoromban sem változott a helyzet, de sokkal jobban elmélyült az apával való kapcsolatunk is."

Már nemcsak szülőként tekintettem rá, hanem az egyik barátomként is. Azóta nincsenek titkaink egymás előtt.

"Az életemben van egy úgynevezett bizalmi hálóm, amelyben ő, édesanyám, a párom és a legjobb barátnőm kapott helyet. Minden fontos dologról tudnak, ami velem történik" - mondta el a FEM3 Café műsorvezetője a Best magazinnak, és bár ritkán látta Bucit, kapcsolatuk mindig zökkenőmentes volt.

"Modern felfogású szülő volt. Nem is tudom, képes-e egyáltalán szigorú lenni. A testvéremmel, Rebekával volt, hogy összekaptunk, nyúztuk egymást. Egy ideig ez ment, majd apa egyszer csak megemelte a hangját."

Teljesen ledöbbentünk, nem voltunk hozzászokva ehhez a helyzethez, mert sosem kiabált velünk, az apai szigort nem ismerem.

Luca a fiúügyeibe is beavatta a papáját. Egy jelentős eseményről azonban késleltetve tájékoztatta őt. Buci azt hitte, a lánya elsőként mesélte el neki szüzessége elvesztését, de később kiderült, csak második vagy harmadik volt a sorban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?