SZTÁRDZSÚSZ

Kémkedésen kapták a börtönt is megjárt Lagzi Lajcsit

A laza apukaként ismert zenészről kiderült, hogy a gyereknevelést illetően még a titkosszolgálati módszerektől sem riad vissza...
  • Szerző: BDF

Galambos Lajos sosem titkolta, mennyire félti a hamarosan felnőtté cseperedő gyönyörű lányát, Bogit.

Gyermekeit igyekszik minden pillanatban biztonságban tudni. Ehhez azonban szigorú szabályokra, jó nevelésre és különleges praktikákra van szükség.

S bár kevesen hinnék, a mulatós sztár mindent kézben tart: nagyon is kreatív ezen a téren.

"A lányom, Bogi, egy hét múlva lesz tizennyolc éves. Felnőtt nő már, kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy bulizni akar, és udvarolnak neki. Ezzel az utóbbival, lányos apukaként is viszonylag könnyen megbarátkoztam, ez a természet rendje.

A lányom egyébként jó gyerek, és én soha nem szóltam bele abba, hogy kivel ismerkedik… Abba viszont igen, hogy például hányra jön haza

– magyarázta a trombitás a Borsnak, aki azt is elárulta, vannak bizonyos szabályok, amiket nem hághatnak át gyerekei.

"Mi mindig megbeszéljük, hogy ha elmegy valahova, hányra jön haza. Ha tízről van szó, az tíz órát jelent, egy perccel sem többet. Természetesen előfordulhat, hogy tovább szeretne maradni, akkor felhív, és megbeszéljük a dolgot.

Mindent lehet, kivéve egy dolgot: a gyerekeim nem állíthatnak kész tények elé.

Lajcsi imádja gyerekeit, akik szintén odavannak apjukért. S bár megbízik bennük, tudja, az ördög sosem alszik. Fél, hogy csemetéinek bármikor bajuk eshet. Éppen ezért talált ki néhány különleges praktikát.

Ám Bogi esetében kissé túlzásba esett.

'Bevallom, volt olyan, hogy magam eredtem a lányom után, amikor bulizni ment. Ezzel csak az volt a baj, hogy ha ő nem is vett észre, perceken belül felismertek mindenhol, így hamar lebuktam. Szóval ez a lehetőség elveszett, de támadt egy sokkal jobb ötletem:

megkértem az egyik biztonsági őr ismerősömet, hogy ő kövesse…

"A buli közben aztán felhívott a lányom és azt kérdezte: „Apa! Az a nagydarab férfi ott az ajtóban, aki megállás nélkül engem figyel, ugye nem véletlenül van itt?” Nem volt más választásom, mint bevallottam neki, hogy én figyeltetem, de ez az ő érdeke. Azt hiszem, ezt majd csak évek múlva fogja megérteni…"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?