SZTÁRDZSÚSZ

Kemény kihívás vár Rubint Rékára A Nagy Duettben

A fitneszkirálynő múlt heti hatalmas sikere után izgatottan készül a következő produkcióra, ahol nemcsak énektudását kell majd megcsillogtatnia, hanem tánctudását is.

Rubint Réka Pintér Tibor partnereként debütált A Nagy Duett első adásában a No roxa áj című mulatós slágerrel. Elképesztő bulit csaptak, mindenki tombolt, szinte felrobbantották a színpadot.

Következő produkciójukra a Dirty Dancing című film híres betétdalával készülnek, ami elég nagy kihívás elé állította a fitneszkirálynőt.

Az eredeti Dirty Dancing filmben csak táncolnak, és nem énekelnek. Nehéz lesz egyszerre koncentrálni a tánc koreográfiájára és az éneklésre is. Ráadásul még az angol szövegre is figyelnem kell.

És bár nemrégiben elárulta, hogy nem versenyként fogja fel A Nagy Duettet, mégis maximális teljesítményt szeretne nyújtani.

Tibi is és én is maximalisták vagyunk, így még inkább beleadunk mindent a felkészülésbe. Rengeteget próbálunk. Ének- és táncórákra is járok. Tibitől is minden segítséget megkapok, nagyon aranyos és türelmes velem

- mesélte Réka a %%-nak. Elmondása szerint kicsit fáradt, hiszen a sok próba mellett heti több alkalommal is tart edzéseket, ráadásul a céges kötelezettségeinek is eleget kell tennie, és persze ott van még a család is.

Hihetetlenül sok munka van egy-egy produkcióban. Sokan el sem tudják képzelni, milyen nagy felkészülést igényel egy fellépés. Én még a kocsiban is énekelek általában

- mondta, majd hozzátette, hogy kislánya, Lara is sokat segít neki az énektanulásban. "Lara egyben a legnagyobb kritikusom is, őszintén elmondja mindig a véleményét" - árulta el Réka, aki izgatottan várja már a vasárnap estét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?