SZTÁRDZSÚSZ

Kasza Tibi megint balhézott - videó

Nagyon a lelkére vette Kasza Tibi, hogy van, aki nem kedveli. Pedig ez bizony mindenkivel előfordul, aki nagyobb csapattal dolgozik. A biztonság kedvéért a Facebookon is balhézott még egyet!
címkék:
  • Szerző: Léna

A TV2 nagyágyújáról, Kasza Tibiről a napokban kiderült, nem mindig a higgadtság és a kedvesség mintaképe. A Blikk szerint olykor óriási balhékat csapott a Kasza show forgatásai alatt, a világosítókkal és a stábtagokkal is üvöltözött. A zenész azonban annyira a szívére vette a kritikát, hogy készített egy videót, amiben némi öniróniával bemutatja, milyen is lenne az igazából, ha tényleg összerúgná a port valakivel.

 

Balhés Tibi jelentkezik :)))))

Posted by Kasza Tibor on Wednesday, June 17, 2015

 

A feltével persze csak vicc. Mindenesetre érződik, hogy vérig sértődött, de rajongói megnyugtatták, hiszen olyan szeretetáradatot kapott a kommentekben, amitől biztosra veheti, inkább mellette, mint ellene vannak.

Néha fel kell vállalni a konfliktust, főleg ha attól jobb lesz a végeredmény. Maximalista vagyok és szeretem úgy kiadni a kezemből a dolgokat, hogy tudom, mindent megtettem

- mondta korábban Kasza Tibi a -nak.

Informátorunk elárulta, milyen is együtt dolgozni Kasza Tibivel.

Nem hazudok, két arca van Tibinek. Az egyik, amikor nagyon jó fej, vicces és figyelmes. Volt, hogy pizzát hozatott a stábnak.

A másik, amikor szeretné, hogy haladjon a munka. Nem tagadom, néha kőkeményen oda tud szólni az embereknek, ilyenkor tényleg nem válogatja meg a szavait. Az esetek többségében azonban a jobbik felét szokta mutatni, mert szeret olyan csapattal dolgozni, akikkel élvezi a gördülékeny munkát" - mesélte Kasza egykori kollégája.

címkék:
És ezeket olvastad már?