SZTÁRDZSÚSZ

Karsai Zita: Nem akarok bugyimutogatós celeb lenni

A táncművész évek óta külföldön él, és nem is tervezi, hogy végleg hazaköltözik. Úgy érzi, itthon nem ismerték el a tudását.

Nemzetközi karriert csinált külföldön, ám Karsai Zita most visszatér a magyar közönséghez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A táncművészt a 2006-os Megatáncban és a 2007-es Sztárok a jégen című műsorban ismerhette meg az egész ország.

Fotó: Szabolcs László

Később Zita eltűnt a nyilvánosság szeme elől, majd komoly karriert futott be: két évig Dubaiban élt, aztán leszerződött Dj Bobohoz, és táncosként bejárta vele a világot.

„Itthon kaptam hideget, meleget is a szakmától, ám inkább az előbbi volt fölényben. Nemhogy senki nem bátorított soha, de egyes kollégák kerek-perec közölték, hogy ne is álmodjak saját tánciskoláról. Az, hogy kiköltöztem külföldre és a saját erőmből idáig jutottam, óriási önbizalmat adott. Amióta kint élek, megváltozott az életszemléletem, és már tudom, hol a helyem a világban” – mondta el a -nak Zita, aki Khell Cynthiával a Retro Chicks nevű formációban tér vissza a magyar közönséghez, hogy táncos-énekes műsorukkal mindenkit megmozgassanak koncertjeiken, és átadják a zene illetve a felszabadult táncolás örömét.

„Értéket szeretnénk szolgáltatni a közönségnek és önfeledt szórakozást. Nem akarok bugyimutogatós celeb lenni, hiszen úgy gondolom, ennél sokkal többre vittem az elmúlt években. Értéket szeretnék közvetíteni a tánc és a zene által az embereknek” – fogalmazott Zita.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?