SZTÁRDZSÚSZ

Kállay-Saunders András meglepő kijelentést tett

Szombat este harmadszor is A Dal színpadára lépett Kállay-Saunders András. Az énekes először 2012-ben vett részt az előválogatón.
  • Szerző: Ripost

Akkor nem jutott be a döntőbe, 2014-ben viszont a Running című dalával ő képviselhette országunkat a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon. András és csapata, a Kállay Saunders Band idén is mert nagyot álmodni: 17 című slágerük a második élő adás egyik legnépszerűbb produkciója volt.

„Minden évben próbálom új oldalamat megmutatni a versenyben. Sokan azt gondolhatják, hogy mivel már többször szerepeltem itt, ezért nekem könnyű. Ez egyáltalán nem így van, mivel minden évben egyre nagyobb elvárásokat támasztok magam felé. Ezeket azonban nehéz teljesíteni – fogalmazott András a %%-nak.

A cél természetesen az, hogy megnyerjük nemcsak A Dalt, hanem az Eurovíziót is.

Ezzel nagy álmom válna valóra, ezért úgy gondolom, addig fogok jelentkezni a műsorba, ameddig ki nem jutok, és meg nem nyerek mindent a nemzetközi porondon” – mondta András, aki a napokban tért vissza Thaiföldről, ahol barátnőjével és baráti társaságával nyaralt.

Most pedig, hogy továbbjutott, az énekes egyelőre nem is gondolhat a pihenésre, hiszen két hét múlva a középdöntőbe jutott tizennyolc énekes között kell bizonyítania, hogy ő a legjobb.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mákos guba egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?