SZTÁRDZSÚSZ

Justin Timberlake óvóbácsikra bízta négyhetes kisbabáját

Két meleg férfit fogadott fel bébiszitternek Justin Timberlake és Jessica Biel alig négyhetes kisfiuk mellé. Vajon mi az oka a furcsa választásnak?

Már egy hónapos Justin Timberlake és Jessica Biel kisbabája, Silas, így a sztárpár elérkezettnek látta az időt, hogy bébiszittert fogadjanak. A biztonság kedvéért rögtön két dadust is a csöppség szolgálatába állítottak. Nem is akármilyet: két szuperképzett óvóbácsit! Bennfentesek szerint Jessica mindig is szörnyen féltékeny volt Justinra, s e különös választásra is nyilván ez ad magyarázatot. 

Jessica nem szeretné, hogy nők legyeskedjenek Justin körül, ezért döntött úgy, hogy a kis Silast inkább férfiakra bízza. Õk egymást váltják majd a kicsi mellett."

– nyilatkozta az amerikai OK! magazinnak Jessica egy közeli barátja.  Mielőtt mindenki hümmögni kezdene, tegyük hozzá, hogy két melegről van szó, akik kellő empátiával és odaadással legalább olyan jól tudják ellátni a baba körüli teendőket, mint egy nővérke. Máskülönben a kimondottan férfiak számára meghírdetett állásra heteroszexuális férfiak is jelentkeztek, őket azonban a férj golyózta ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?