SZTÁRDZSÚSZ

Jön a bosszú? A Győzikéék már tudják, kik lophatták meg őket!!

Korábban soha senki nem akart, vagy mert ujjat húzni az Idősebb Gáspár Győzővel a környéken és most sem volt jó ötlet megtenni.
  • Szerző: Buster

Ahogyan arról a %% hétfőn délelőtt beszámolt, eddig ismeretlen tettesek az utolsó szögig kifosztották a család tulajdonában álló és teljesen modernizált, automatizált sertéstelepet. Gáspár Győző apja ugyan a rendőrséghez fordult, de nem bízva a sikerben, pénzdíjat is felajánlott a nyomravezetőnek.

A telep tulajdonosa egyébként Győzike testvére, a fiatalabb Gáspár fivér, Zsolti lánya, ez biztosította volna a jövőjét. Nem csoda hát, ha Zsolti nagyon kiakadt. Ráadásul azt mondja, már sejtése is van, ki, vagy kik állhatnak az irdatlan összegű, 50 milliós lopás mögött.

"El sem tudom mondani milyen ideges, vagyok! Amikor a telephez érve megláttuk, hogy a hegesztés nincs a helyén, már sejtettük, hogy betörtek. De arra azért nem gondoltunk, hogy a hatalmas gépeket mind egy szálig elvitték. Alaposan megszerveztek mindent, annyi szent. Az pedig nagyon furcsa, hogy a telep gondnoka nem látott, vagy hallott semmit. Na persze nem akarok én messzemenő következtetéseket levonni, a nyomozás legyen a rendőrség gondja.

Minden esetre nekünk azért van sejtésünk, ki, vagyis kik lehettek az elkövetők, és abban is biztos vagyok, hogy elkapják őket

- mondta indulatosan Gáspár Zsolti, aki nem lenne a tettesek helyében.

"A mi családunkat eddig senki nem merte meglopni, hiszen tudják, hogy apám kemény üzletember és kemény ember is. Ha valamit meg akar tudni, akkor azt meg is fogja tudni. Ezzel az elkövetőknek is tisztában kell lenniük, hiszen csak olyasvalakik lehetnek, akik ismernek minket és tudták, hogy mekkora beruházást hajtottunk végre a telepen”- jelenti ki a fiatalabbik Gáspár testvér, aki igyekszik megnyugtatni lányát is.

"A lányom nagyon szomorú, hiszen tulajdonképpen őt rabolták ki. Az ő jövőjének biztosítására csináltuk meg a korszerűsítést, mert szerettük volna, ha az állattartás a családban marad, hiszen ennek az ágazatnak már eddig is sokat köszönhettünk apánk révén. Elvették a kislányom jövőjét, de vissza fogják adni, arra mérget veszek!”- szögezte le a %RIPOST%-nak Győzike testvére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?