SZTÁRDZSÚSZ

„3 kilométert sérülten, mezítláb kellett megtennem„ – veszélybe került a Jóban Rosszban sztárja

A jóképű színész és kedvese komoly veszélybe került supozás közben. Arra azonban ők se számítottak, hogy a hol kötnek ki.
  • Szerző: Ripost

Sokszor mondjuk, hogy véletlenek nincsenek, ezt erősíti meg Szőke Richárd esete is. A 28 éves színész a közelmúltban fejezte be az Elk*rtuk című film forgatási munkálatait, de a sors furcsa fintorának köszönhetően Ricsi még közelebb került a történethez és a 2006-os politikai botrány legfőbb színhelyéhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Metropol

Pihenésnek indult

„Két éve suppozunk a kedvesemmel. A színészi munkáim mellett végre volt egy kis időm és lementünk Balatonszemesre, hogy lazítsunk kicsit. Felfújtuk a deszkát és elindultunk befelé a Balatonba. Egyre beljebb sodródtunk, amikor hirtelen jött egy vihar. A párom megijedt az egyre durvábban hullámzó víztől, ezért gyorsan elindultunk kifelé. Rengeteget sodródtunk Szemestől, de észre vettünk egy kis mólót, úgyhogy célba vettük azt„ – mesélte a Metropolnak.

Fotó: Metropol

Kietlen birtok

Ricsi és a kedves fürdőruhában és mentőmellényben menekültek ki a vízből, Ricsi egy szerencsétlen véletlen miatt sérülést szenvedett.

Fotó: Metropol

„Köveken másztunk ki, annyira a nyakunkon volt a vihar, a lábam meg is sérült a mászás közben. Sehol nem láttunk senkit, csak egy kis lepukkant szállodát, minigolf- meg focipályával. Leraktuk a suppot egy elhagyott lakás elé, majd utána vettük észre, hogy egy elhagyatott, lezárt területen vagyunk” – mesélte Ricsi, aki szeretett volt minél hamarabb kijutni a lezárt területről.

„Nem tudtuk pontosan hol vagyunk, a kerítésen se tudtam átmászni. Egyszer csak megláttunk a bódét egy őrrel. Azt hittük itt a segítség, de akkor vettük észre, hogy ez csak egy faragott szobor.„

Mókás sors

A párt végül egy arra járőröző férfi mentette meg, aki azt a meglepő tényt is elárulta Ricsiéknek, hol is vannak ők most egészen pontosan.

Fotó: Metropol

„Egy biztonsági őr tekert arra, miután lecsendesedett a vihar. Meglepődött, hogy mit keresünk itt, ugyanis ez egy lezárt magánterület, ahova belépni tilos. Megkérdeztük, hol vagyunk, mire ő közölte: Balatonöszödön. Ahol elhangzott 2006-ban Gyurcsány Ferenc beszéde? Helyeselt az őr. Szóhoz se jutottam! Elmeséltem neki, hogy mekkora véletlen ez, ugyanis pont az őszödi beszédet és annak hatását feldolgozó politikai krimiben, az Elk*rtuk című filmben játszom, Bánovits Vivianne és Mózes András mellett. El se akarta hinni, amit hallott! Nagyon segítőkész volt, kiengedett minket, majd végül a Balatonszemesig tartó 3 kilométert sérülten, mezítláb kellett megtennem.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?