SZTÁRDZSÚSZ

Jó hír a rajongóknak: Ekkor térhet vissza Demjén Ferenc

A mûvész kedvelői töretlenül bíznak abban, hogy kedvencük ott lesz december 30-án a mára már hagyománnyá vált év végi Aréna-koncerten.
  • Szerző: Buster

Nem titok, hogy Demjén Ferenc jelenleg a május eleji agyérgörcse utáni rehabilitációjának elején jár, ugyanakkor reménykedésre ad okot, hogy a decemberi nagykoncertjének hirdetése jelenleg is fut a legenda hivatalos közösségi oldalán. A Papp László Budapest Sportaréna weboldaláról elérhető jegyértékesítő portálon pedig folyamatosan elérhetőek a belépők a bulira. Demjén Ferenc legelszántabb rajongói már meg is váltották jegyüket, bízva abban, hogy kedvencük addigra felépül, és idén is együtt ünnepelhetik vele az év végét.

„Remélem ezen ott lehetek, ez régi vágyam” – írta a koncert hirdetése alá egyikük.

„Soha nem hagynám ki az év végi Aréna koncertet. Bízom benne, hogy Rózsi, ereje teljében újra elkápráztat bennünket a csodálatos dalaival és fantasztikusan szép hangjával. Nagyon várom, hogy újra láthassam őt egészségben” – fejezte ki reményét az énekes egy másik tisztelője. Hogy mit mond Demjén Ferenc közei ismerőse a decemberi koncertről, az kiderül a %% napilap szerdai számából. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?