SZTÁRDZSÚSZ

Izgalmas titkokat árult el magánéletéről az angol sztárénekes

Most csütörtökön a Sláger TV mûsorának vendége lesz Mr. President, aki izgalmas sztorikat is megosztott a Snóbli mûsorvezető párosával, Bódi Gusztival és Bódi Margóval.
  • Szerző: RIPOST

Mr. President eredeti formációja 1991-ben alakult. Azóta rengeteg változáson ment keresztül a zenekar: folyamatosan cserélődtek a tagok addig a pontig, amíg Delroy ezt megelégelte, és eldöntötte, szólókarrierjére koncentrál, és LayZee néven folytatja tovább. Ennek eredményeképpen született meg a Copacabana, amit egyébként még a Mr. President-es időkben írta.

„Körülbelül tíz éve írtam a számot néhány barátommal, amikor elhatároztam, hogy elkezdem a LayZee projektet. Megírtam, aztán a polcra raktuk, hogy ez túl Mr. President-es és el is feledkeztünk róla. Később az új produceremnek odaadtam a demót, ami egyáltalán nem tetszett neki. Kitaláltunk egy teljesen új számot, de volt benne valami, ami mégiscsak a Copacabanara emlékeztetett, úgyhogy elkezdtem énekelni. Imádta. Meggyőzött, hogy ez legyen az első szám az új albumon” – kezdte az énekes, aki szerint a retrózene még manapság is divatos.

„Foglalt vagyok egész jövő nyárra már most, meg sem tudom számolni, hány show lesz. Voltak olyan turnék, amiket már le is kellett mondanom. Fellépések Norvégiában, Dániában, Svédországban, Finnországban, Németországban és még sorolhatnám. Magyarországról is sok megkeresés érkezik. Lassan, de biztosan egy nyolcvanas évek retróláz söpör végig éppen Európán” – folytatta Delroy, aki a Snóbli című műsor forgatási szünetében azt is elárulta Bódi Gusztinak és Margónak, hogy náluk otthon bizony a párja a főnök.

„Elmeséltem, lehet, hogy én vagyok Mr. Pesident, de nálunk valójában a párom a főnök: ez otthon és a munkában is így van, ugyanis ő a producerem. Ha ő hív fel valakit telefonon, akkor érdekes módon sosincs kifogás, valahogy mindig megoldódnak a dolgok. Neki senki sem mond nemet” – tette hozzá nevetve az énekes.

A Snóbli című műsor szeptember 14-én, csütörtökön 20:00-tól látható Mr. Presidenttel a Sláger TV műsorán!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?