Létrehozva: 2018.08.30.

Izgalmas meglepetéskoncertre készülnek a magyar sztárok

Elérkezett a nyár vége, itt az utolsó esély a csobbanásra az iskolakezdés elõtt. Ezúttal a szegény gyermekeken segíthetnek azok, akik augusztus 31-én pénteken felkeresik a Palatinus Gyógy- Strand és Hullámfürdõt.

A jó ügy érdekében mártózhatnak meg azok, akik augusztus 31-én pénteken felkeresik a Palatinus Gyógy- Strand és Hullámfürdőt.

Maga a belépő díja változatlan marad, vagyis a fürdőzőknek nem kell a zsebükbe nyúlniuk azért, hogy a világ legelesettebb gyerekeit támogassák. A BGYH Zrt. azonban minden teljes árú belépő után 500 Ft adományoz az UNICEF részére.

Az utolsó nyári péntek azért is különleges lesz, mert a jótékonysági akcióhoz számos sztár is csatlakozott, akik egy rövid meglepetéskoncerttel örvendeztetik meg a látogatókat. Csemer Bogi, Kozma Orsi és Oláh Gergő a délután folyamán érkezik, hogy egy egészen különleges színpadon, a hullámfürdő felett énekeljenek.   

Kozma Orsi számára nem idegen a vizes környezet, legújabb dala, a 7 nyár klipjét például szinkronúszókkal forgatta le.

"Életem talán legboldogabb időszakát élem, erről árulkodik ez a vidám nyári sláger is. Örülök, hogy meglephetjük a Palatinus közönségét, hullámmedence mellett ritkán lép fel az ember, ez nekem is újdonság" – mondta el Orsi.

Oláh Gergőnek hetekkel ezelőtt született meg negyedik gyermeke, Anna, de így is vállalta, hogy fellépésével más gyerekeket segít.

"Nyilván nehéz ilyenkor eljönni otthonról, mert szeretnék minél több időt a családdal tölteni, de tudom, hogy csodálatos feleségem van, aki kézben tartja az irányítást. A kislányunk szerencsére tündéri baba, alig sír, hagy bennünket pihenni, ami azért nagy könnyebbség" – mondta az énekes.

Csemer Bogi a gyermekjogi szervezet régi támogatója, így nem idegen tőle a segítségnyújtás.

"Évek óta figyelemmel követem a UNICEF Magyarország munkáját. A saját szememmel láttam, hogy micsoda eltökélt, motivált emberek dolgoznak azért, hogy jobbá, könnyebbé tegyék gyermekek tízezreinek az életét. Számomra nem volt kérdés, hogy csatlakozom minden értékes kezdeményezéshez" – mondta az énekesnő.

A vizes program egybeesik a globális víz világhéttel (augusztus 27 – szeptember 4), amelynek alkalmából az UNICEF és a WHO közös jelentést adott ki.

A WASH program (Ivóvíz, közegészségügy és higiénia az iskolákban) keretében létrejött jelentés leszögezi: több millió gyerek jár úgy iskolába, hogy nem áll rendelkezésére ivóvíz, illemhely és szappan a kézmosáshoz. Jelenleg a világon négyből egy általános iskolában nincs ivóvíz hálózat, az iskolák 66%-ban pedig nem áll rendelkezésre megfelelő illemhely.

Az UNICEF felhívja a figyelmet, hogy az iskolai egészségügyi feltételek megteremtése azért is fontos, mert ott olyan mintát tanulhatnak a gyerekek például a kézmosást illetően, amely egész életükben elkíséri őket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen: szakított a TV2 két sztárja

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

hirtv.hu

A hídpénzbotrányról kérdezték, majd lehülyézte az újságírókat Déri Tibor + videó

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

travelo.hu

Különleges lakóval bővült a budapesti állatkert

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

SZTÁRDZSÚSZ

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock