SZTÁRDZSÚSZ

Ízekre szedi exmenedzserét Nótár Mary

Teljesen másról nyilatkozott, mégsem bírta ki, és bevitt egy övön aluli ütést egykori menedzsmentjének.
  • Szerző: BDF

Nagy csapás lehet Fásy Ádám, Nótár Mary és Lagzi Lajcsi távozása Radu Murar, a Sláger TV tulajdonosa számára, hiszen mindhárom énekes hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött. Lajcsi igazolt át a legkorábban. Õ most a Zenebutikban dáridózik. De az elmúlt időkben a botrányoktól sem mentes Nótár Mary is csatornát váltott.

„Már a Zenebutik arca vagyok, a műsorom pedig, amelyet vezetek, gyorsan népszerű lett. Először borzasztóan izgultam, lámpalázam volt, de az új kollégák kedvesek, segítőkészek. A Sláger TV-ről pedig vagy jót, vagy semmit, tehát semmit. Bár az egyik arca voltam,

gyorsan túltettem magam rajta, ahogy a menedzseremen is

– mesélte Mary, aki szavaival egykori menedzsmentjét sem kímélte.

A Lokál szerette volna megszólaltatni Fásyt is, de ő a titoktartási kötelezettségere hivatkozva nem nyilatkozott a váltásról. Azonban  Lajcsi már bőbeszédűbb volt.

"Úgy érzem, jó döntést hoztam, amikor a Zenebutik mellett döntöttem. A Sláger TV-nek amúgy jók lennének az adottságai, szerte az országban fogható ez a zenecsatorna. De én úgy éreztem magam benne, mintha egy luxusautóban ülnék, de rendes ülés helyett egy sámlin, s azt látnám, hogy a szélvédőt és az ablakokat üveg helyett nejlonzacskóval tapasztották be. Egy szó mint száz, valóságos megváltás volt számomra, hogy a Zenebutikban kezdhetem újra, ahol megint a Dáridót csinálhatom.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?