SZTÁRDZSÚSZ

Itt a nagy magyar plasztikázottceleb- -körkép

Elővettünk néhány olyan hírességet, akik bátran vállalják, hogy plasztikával szépültek.
  • Szerző: BDF

Sokan rejtegetik, hogy szépészeti beavatkozáson estek át. Mi azonban összeszedtünk néhány olyan hazai celebet, akik önmaguk beteljesítéséért feküdtek kés alá.

Gaál Noémi

A TV2 csinos időjósa még 2002-ben vállalkozott mellnagyobbító műtétre, amit sosem titkolt el. Bátran vállalta a nagy nyilvánosság előtt is. A magát pozitív személyiségnek tartó tévés szerint mindenki okkal vállalkozik az ilyesfajta beavatkozásokra. Ha az ember úgy érzi, hogy a plasztikát követően teljesebb életet élhet, miért ne tegye meg?

Tóth Gabi

Az extravagáns énekes nehezen viselte, hogy mellei nem nőttek olyan méretűre, mint amilyennek szerette volna. Hosszú éveken keresztül töprengett, megéri-e kés alá feküdni, vagy sem. Végül négy évvel ezelőtt mégis rászánta magát az operációra. Elmondása szerint azóta sokkal teljesebb az élete, végre igazi nőnek érezheti magát.

Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja Tóth Gabihoz hasonló problémákkal küzdött. Nem érezte magát elég nőiesnek, ezért kérte plasztikai sebész segítségét. Rami azután vágott bele a mellnagyobbító műtétbe, hogy a sorozatbeli karaktere, Zsófi is ezen törte a fejét.

 

Keresztes Ildikó

 

A Star Academy egyik zsűritagja még 2013-ban szabatta át az orrát. Elmondása szerint sosem szerette az arcát. Hiába dicsérték, bókoltak neki, amikor a tükörbe nézett, nem volt elégedett a látvánnyal. Ebből lett elege az énekesnőnek, ezért döntött úgy, hogy nem szenved tovább, és inkább kés alá fekszik.

Zimány Linda

Ami a plasztikai beavatkozásokat illeti, a 29 éves modell viszi a prímet. Külső átváltozásához alaposan hozzájárultak a plasztikai sebészek is. Linda ugyanis szájfeltöltésen, orrplasztikán és mellnagyobbító műtéten is átesett.

 

És ezeket olvastad már?