SZTÁRDZSÚSZ

Itt a bizonyíték: Előre lehetett tudni, hogy anya lesz Tóth Gabi

Tóth Gabival megtörtént a csoda! Bár az orvosok sok-sok évvel ezelőtt azt mondták neki, hogy nem lehet természetes úton gyereke, tévedtek.
  • Szerző: Ripost

Tóth Gabi kicsivel több mint egy évvel azután, hogy megismerte a séf Krausz Gábort, vasárnap a közösségi oldalain bejelentette, hogy kisbabát vár.

Ez önmagában egy kisebb csodának számít, hiszen Gabi egészen eddig úgy tudta: természetes úton nem lehet gyereke.

"Még nagyon kicsi a pocakomban a gyermekem, nagyon nehéz így beszélni erről, de úgy éreztem, meg kell előzzek minden rosszindulatot, pletykát, szóbeszédet, sajtómegjelenést. Pár nappal azután, hogy Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett. Az elmúlt 15 évben abban a hitben éltem, hogy velem ez az Isteni csoda nem történhet meg… győzött a szeretet, kegyelmet kaptunk, imáimat meghallgatták. Egy picike élet cseperedik a szívem alatt”

– hozta nyilvánosságra Gabi a hírt, akinek 15 éves korában több cisztát is találtak a méhén, ami miatt 19 éves korában a bal oldali petefészkét el kellett távolítani, a jobb oldalinak pedig egy részét.

"Az orvosok biztosra mondták, hogy nem lesz gyermekem, de én ezt soha nem hittem el. Úgy voltam vele, hogy amire nem gondolok, az nincs, és nem lehet igazuk” – mondta korábban Gabi, aki nem adta fel az álmát az orvosok lesújtó véleménye után, agykontrollt kezdett tanulni és próbált nem stresszelni.

Egyebek mellett erről mesélt éppen egy évvel ezelőtt Joshi Bharatnak is, aki riportműsorában gyakorlatilag megjósolta Gabinak a gyermekáldást.

Ha szeretnéd megtudni, mit mondott akkor és most Joshi az énekesnőnek, olvasd el a %RIPOST% napilap hétfői számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?