SZTÁRDZSÚSZ

Itt a bizonyíték: Curtisnek jót tett a kokainbotrány

Hétvégente akár napi két fellépés, tévés felkérések, luxusutazások...
  • Szerző: Ripost

A negatív reklám is reklám, főleg, ha élni tud vele az ember. Curtisnek sikerült, hiszen sem a közvélemény, sem a műsorgyártók nem bélyegezték meg, nem fordultak el tőle a drogbotrány miatt.

Ennek egyik oka lehet, hogy a hetekkel ezelőtt kirobbant balhé után a rapper úriemberként viselkedett, nem vagdalkozott, csak egyszer, az egyik koncertjén jegyezte meg, hogy Majka nem a barátja többé, de szinte mindvégig csendben maradt és tudomásul vette a műsorvezető döntését. Curtis talán ennek a viselkedésnek köszönheti, hogy a közönség szemében szimpatikus maradt, rajongói azóta is rendre biztosítják a támogatásukról.

Majka tehát drogproblémájára hivatkozva rúgta ki együttesükből Curtist, mégis úgy tűnik, a botrány nincs rossz hatással a rapper karrierjére. Sőt, most sokkal keresettebb, és népszerűbb, mint valaha. Egyre többet koncertezik, szponzori szerződéseket kap, tévéműsorokban is szerepel.

"Ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni, de ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyanúgy”

– írta korábban közösségi oldalára Curtis. Úgy tűnik tehát, hogy nem a levegőbe beszélt, hiszen megállás nélkül dolgozik és több megkeresést is kapott. Rövidesen feltűnik a TV2 és a VIASAT3 képernyőjén is show-műsorokban, az egyik legsikeresebb étterem pedig reklámarcaként szerződtette őt. Sorra adja a szólókoncerteket, megesik, hogy pénteken és szombaton egymás után több fellépése is van, sőt, mint egykori futballistát, volt csapata, az Újpest egy gálameccsre is elhívta nemrég.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?