SZTÁRDZSÚSZ

Itt a bizonyíték! Berki Krisztián átverte az országot

A kigyúrt celeb azt terjesztette, hogy Miamiban kezd új életet. Csak a szája volt nagy, hiába költözött el látványosan családjával a tengerentúlra. Hazajön!
  • Szerző: MF

Berki Krisztiánnak pár hete elege lett a magyarok mentalitásából, és még az ünnepek előt családostól Miamiba repült. Úgy gondolta,  Amerikában sokkal jobban fognak élni.

Az Édes Élet kamerái költözésük minden pillanatát rögzítették, hiszen Berki, Hódi Pamela és lányuk a műsor legérdekesebb szereplői. Népszerűségük miatt elkísérte őket egy tévéstáb, ugyanis a csütörtök esti adásban láthattuk, ahogy leszálltak a repülőről. 

Vajon  követné egy stáb őket, ha tényleg örökre kint maradnának és végleg szakítanának a realityvel? Nem valószínű, hisz csak akkor éri meg anyagilag velük utazni, ha összejön pár hét forgatás, és amerikai életük bekerülhet a műsorba.

Úgy sejtjük, egyáltalán nem végleges Berkiék költözése, és kizárólag a reality miatt hitetik el a nézőkkel, hogy örökre Miamiban maradnak.

 

 

Létezik még egy tény, amiért nem hagyhatta el örökre hazánkat az izomceleb. Érvényes szerződése van a TV2-vel. A napi reality mellett a Fem3 Café műsorvezetője, és rendszeresen feltűnik a csatorna egyéb műsoraiban is. Berki elég szép fizetést kap azért, hogy a képernyőn van, most nem éri meg neki elhagyni az országot. Az sem  valószínű, hogy a TV2 csak úgy elengedné az egyik legismertebb arcát! A show folytatódik!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?