SZTÁRDZSÚSZ

Ismét megválasztják Magyarország szépét

Minden évben megválasztják a legszebb lányt, aki képviselheti a világversenyen Magyarországot.
  • Szerző: Ripost

Hatodik alkalommal választják meg a Duna Televízió műsorán Magyarország Szépét.

Több száz csinos lány jelentkezett a válogatásra, melyet vasárnap tartottak meg, de arra, hogy ki lesz az a 20 szépség, aki a nyári felkészítő táborba döntősként bekerülhet, csak júniusban derülhet fény.

Nem lesz könnyű dolga a zsűrinek, amelyben többek között helyet foglal Kulcsár Edina, Borzi Vivien és Rogán Cecília is. Az első válogatón természetesen az egykori királynők közül is többen tiszteletüket tették. Többek között Koroknyai Virág is, aki két évvel ezelőtt viselhette a koronát. Tavaly pedig zsűriként vehetett részt a produkcióban.

"Idén én fogom követni a lányok minden mozdulatát, a válogatótól egészen az élőműsorig, minden fontos pillanatról beszámolok majd a közösségi médiában. Most ezt a feladatot osztották rám a műsor készítői, aminek nagyon örülök. Szerencsére sok szép lány jelentkezett, nagyon színes a felhozatal. A versenyzőknek csak azt tudom javasolni, hogy adják önmagukat és élvezzék, hogy részt vehetnek egy ilyen nagyszabású szépségversenyen” – mondta lelkesen Virág.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?