SZTÁRDZSÚSZ

Intim titkokat árult el kapcsolatáról Dér Heni

Dér Heni élete legjobb időszakát éli és ez látszik is rajta.
  • Szerző: Angie

Dér Heni két éve bontotta fel az eljegyzését volt párjával, a focista Vincze Gáborral, és azóta türelmesen várt az új szerelemre, ami végre el is érkezett az életébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Henit rég nem láttuk ennyire boldognak, mint most. Gergővel nagyon jól megértik egymást, így nem is olyan meglepő, hogy két nappal megismerkedésük után össze is költöztek. Heni a nak áradozva beszélt szerelméről.

„Minden gördülékenyen megy közöttünk. Mióta együtt vagyunk, még soha nem veszekedtünk, de még a hangunkat sem emeltük fel. Gergő pont az ellentétem, nyugodt és megfontolt, így tökéletesen kiegészítjük egymást. Nemrég Kubában nyaraltunk, s bár utaztunk már együtt korábban is, most két hétig össze voltunk zárva. Voltak félelmeink, de feleslegesen, nagyon jól működtünk együtt, abban a helyzetben is. Azt szoktam mondani, túl szép ez, hogy igaz legyen, de aztán rájövök, hogy igaz és megkönnyebbülök. Minden kerek és harmonikus az életemben. Az is lehet, hogy Gergő hamarosan megkéri a kezem, de ez nem is érdekel. Most úgy jó minden, ahogy van” – mesélte lelkesen Heni, aki úgy érzi, harmincon felül, már az eszével is szeret.

„Huszonévesen még van rózsaszín köd, de harmincon felül már van annyi élettapasztalat, hogy az észérveket is figyelembe veszi az ember. Most is szerelmes vagyok, de ma már tudom, hogy mihez képest szeretem jobban” –fejezte be Dér Heni.

És ezeket olvastad már?