SZTÁRDZSÚSZ

Intim titkáról vallott a népszerű magyar énekesnő

Bár távol áll tőle, hogy magánéletéről nyilatkozzon. A Riposttal mégis kivételt tett, és elárult néhány pikáns részletet.
  • Szerző: BDF

A népszerű énekesnő le sem tagadhatná, bombaformában van. Mindig mindent megtesz azért, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Jól érzem magam, jó a közérzetem. Harmóniában élek. Ennyire egyszerű az egész. Ez a titkom!

"Most szükségem is van arra, hogy rendben legyek önmagammal, ugyanis hatalmas munka előtt állok” – kezdte a %%-nak Szűcs Judith, aki lázasan készül a jövő évi 45 éves jubileumi koncertjére.

A magyar énekesnő több tíz évet is letagadhatna korából. Ez pedig jó néhány magazinnak is feltűnt. Több ízben kapott felkéréseket hogy, ne rejtegesse, inkább mutassa meg bájait.

Bár minden női léleknek, akárcsak Juditnak is jól estek az ilyesfajta megkeresések. Mégis nemet mondott a kecsegtető ajánlatokra. Azt is elárulta, miért.

Nem vállaltam el a felkéréseket. Most is úgy érzem, jól döntöttem, hogy nemet mondtam. Hozzáteszem, nem is lett volna elég önbizalmam hozzá.

"Hiszen a vetkőzés az egyfajta magamutogatással jár. Én sosem voltam ilyen. Másrészről pedig mindez egyáltalán nem illett volna bele abba az arculatba, amit én képviselek. Én természetes, közvetlen ember vagyok.

Énekesnő, és nem modell. Ráadásul biztosan sok támadás is ért volna. Nem tettem ki magam ennek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?