SZTÁRDZSÚSZ

Intim részletek: Várandósságáról vallott Radics Gigi

A gyönyörű énekesnő első gyermekét hordja a szíve alatt. A pici ősszel érkezik a családba.
  • Szerző: BDF

Radics Gigi nemrég jelentette be, hogy első gyermekét várja. A fiatal énekesnő eleinte aggódott, mit fognak szólni a szülei a hírhez, hiszen Gigi karrierjét az egész család közösen építette fel. Természetesen ez a félelem hamar elmúlt és átvette a helyét az önfeledt öröm, a babavárás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Először is nagyon furcsa, hogy most erről beszélünk, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a dolog az életemben. Habár mindig mondtam az anyuéknak, hogy fiatalon szeretnék szülő lenni, erre készüljenek fel” – kezdte monológját a Life TV-n futó Akarsz beszélni róla? című műsorban Radicsi Gigi.

Fotó: Ripost

A fiatal énekesnő úgy érzi, párja, Áron személyében megtalálta a megfelelő partnert a szülőséghez is. A pár éppen Amerikában volt, amikor kiderült, hogy Gigi várandós.

„Amerikában voltunk, amikor realizáltam, hogy mi a helyzet. Vettem egy terhességi tesztet, és pozitív lett. Egy étteremben voltunk, kimentem hozzá a mosdóból és már a fejemen látta, majd megkérdezte: te terhes vagy, ugye? Sokkos állapotban voltunk, de nagyon örültünk neki” – mesélte el az énekesnő.

Gigi úgy véli, ez egy nagyon szép utazás kezdete, és külön öröm számára, hogy ezt fiatalon élheti át.

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy kicsit tartott tőle, hogy mit szólnak majd a szülei a váratlan gólyahírhez, hiszen a karrierjét az egész családjának köszönheti, amiért közösen dolgoztak. Ám a leendő nagyszülők is nagyon örültek, hogy hamarosan unokájuk születik.

Gigi jelenleg a szüleivel él, ugyanakkor párjával már tervezik az összeköltözést, hogy megteremtsék a közös családi fészkét.

Úgy érzi, hogy a kezdetekben igazi paramami lesz, de igyekszik majd ezen dolgozni. Babonából még nem vásárolt semmit, majd a hetedik-nyolcadik hónap körül tervez mindent beszerezni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?