SZTÁRDZSÚSZ

Indiai szerelme mentheti meg Demcsák Zsuzsát

A mûsorvezetőnek most van igazán szüksége arra, hogy megértésre találjon hindu szerelme oldalán. Élete ugyanis éppen összeomlani látszik...
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa családja, barátai és tisztelői egy emberként figyelik, hogy az életére milyen hatással lehet az indiai férfi, akinek örök hűséget esküdött az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt. A műsorvezető ugyanis úgy tért haza a hosszúra nyúlt forgatásról és az azt követő két hét romantikus thaiföldi nyaralásról, mintha kicserélték volna. Arca kisimult, szeme a régi fényében csillogott és összeszedettebbnek tűnt, mint korábban.

Az idilli kép azonban pillanatok alatt omlott össze hétfő késő este, amikor Zsuzsa ismét ittasan ült volánhoz és ismét eljárás indult ellene. Össztűz zúdult rá, ő pedig látszólag az összeomlás szélére került. Nyilatkozatai zavarosak, nem áll a nyilvánosság elé és perrel fenyegeti azokat a sajtóorgánumokat, melyek beszámoltak az újabb botrányáról. Gyakorlatilag kerüli az ittas vezetés témáját, és kizárólag a nála 4 évvel fiatalabb Krishanról beszél, aki miatt hamarosan ismét Indiába repül. A tervek szerint személyesen is megismerkedik a férfi családtagjaival, majd együtt térnek haza Magyarországra, hogy megkezdjék közös életüket.

Talán ez az élet lehet az utolsó esély arra, hogy Demcsák Zsuzsa talpra álljon, hiszen az köztudott, hogy egy hithű hindu élete során soha nem fogyaszt alkoholt és szigorú szabályok szerint éli életét, amit a feleségének is követnie kell.

A %% napilap csütörtöki számából az is kiderül, mit is jelent pontosan a kasztrendszer, és azon belül kik is azok, akik vezető szerepet töltenek be Indiában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?