SZTÁRDZSÚSZ

Indiai szerelme is meglepődött Demcsák Zsuzsa viselkedésén

Az Ázsia expressz 2 sztárja már hetek óta karácsonyi lázban ég.
  • Szerző: BDF

Demcsák Zsuzsa óriási elánnal vetette bele magát a karácsonyi készülődésbe, amivel alaposan meglepte indiai szerelmét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mi már november közepén elkezdtük karácsonyba öltöztetni a lakást, folyamatosan azon agyaltam, melyik égősor hova kerüljön, ha kimaradt egy kis sarok, oda azonnal valamilyen díszt szerettem volna tenni” – árulta el Zsuzsa.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Imádom ezt az ünnepet, már karácsony előtt hetekkel másállapotba kerülök, olyan ez, mint egy transz, amit elsőre furcsa lehetett megélni Krishannak. Viccesen meg is jegyezte, hogy erre az egy hónapra, amíg ezen túl vagyunk, hazautazna karácsonyig” – nevetett.

„Nálunk ilyenkor minden nap van valami karácsonyi finomság, sokat sütök, hat tepsi habcsók például egy este alatt simán elfogy. A lányom, Tamara készült karácsonyi dallistával, hetek óta ez szól esténként, hangolódunk. Bevallom, az egész lakást tényleg csak egy hajszál választja el a karácsonyi giccstől, de én ezt így szeretem” – folytatta Zsuzsa a Blikknek, aki azt is elárulta, mi lesz a család ünnepi menüje.

Az első közös Karácsony! 🎄❤️#mégalányomismegengedtehogykirakjam 😂😇

„Szeretem, ahogy Krishan főz, de arra semmi esély nincs, hogy a halászlé vagy a töltött káposzta kimaradjon az ünnepből. Igaz, már most azt hangoztatja, hogy az ünnep után visszatér a húsmentes élethez, amiről a Magyarországra költözés után mondott le, mert annyira ízlettek neki az itteni ételek” – tette hozzá a tévés, aki élete egyik legszebb karácsonyára készül. Azt is elmondta, miért.

„A gyerekek természetesen találnak majd meglepetést a fa alatt, de nekem Krishan a karácsonyi ajándékom, az, hogy együtt lehetünk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?