SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen fotót még nem láttál a magyar sztárról: Ott a pucér popója!

Phuket szigetén nyaral a szerelmével. Élvezik a meleg időt.
  • Szerző: BDF

Megvillantotta pucér popsiját Megyeri Csilla. Követői közül most mindenki jó alaposan szemügyre veheti az egykori műsorvezető formás hátsóját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/Sulyok László

Csilla egyébként éppen Thaiföldön nyaral a szerelmével, és minden percét kiélvezik a nyárias, meleg időnek. Órák hosszat napoznak, sétálnak a tengerparton, és persze megmártóznak a hűs tengerben is.

A rajongók alig tudtak betelni Csilla pucér popójának látványával. Rengeteg bók érkezett a friss bejegyzéshez.

„Brutál jó a popi. Aki nem ezt látja, irigy” – írta az egyik követő.

Freedom Beach🌴🥥 The “Land of Smiles”📍🇹🇭🤗 Mindig is hittem abban, hogy semmi sem történik véletlenül. Ha Koh Samui-n nem annyira felhős, esős az idő, mint amilyen volt, akkor át sem utazunk Phuketre. 350km-t megtettünk🛥🚌🗺, új szállást foglaltunk csak azért, hogy lássunk ☀️-ot, ha már itt vagyunk... Annyi impulzus ért itt minket ezalatt a néhány nap alatt, hogy már most megbeszéltük, hogy jövőre tuti visszajövünk Phuketre. Plusz, sok jó embert ismertünk meg, néhány magyar családdal/szerelmes párral is összefutottunk (mulatoztunk picikét🤪), hihetetlen milyen kicsi a világ. 🙈☺️ Ooohh, és szeretném megköszönni azoknak a követőimnek, akik voltak olyan jó fejek, h. rám írtak, és ötleteket adtak nekünk, hogy hova érdemes ellátogatnunk. A képen látható hely is ilyen.🙏🏼❤️ Most pedig irány vissza Koh Samui.🌊