SZTÁRDZSÚSZ

Ijesztő, egy hét alatt kétszer ütötték el az újdonsült magyar sztárapukát

Motorral járta a várost, amikor megtörtént a baj. Egy héten belül kétszer is.
  • Szerző: Doris

Veszélyes pillanatokat élt át az utakon Szabó Győző!

A színészről köztudott, hogy rajong a motorokért, 14 éves kora óta motorozik, így rutinosnak számít, az elmúlt hetekben mégis ijesztő helyzetekbe keveredett. Kétszer is elütötték!

"Körülbelül két héttel ezelőtt egy barom nem használta az irányjelzőjét, amikor átjött az én sávomba, és nekem csapódott. Én felborultam a motorral, az egész jobb oldalamat lehúztam, a térdem, a bokám és a könyököm is vérzett. Egy fiatal pár ült az autóban, azonnal kiszálltak, hogy segítsenek, de őket jobban sokkolta a baleset, mint engem. Nem tettem feljelentést, mert előfordul az ilyen, de azért szóltam nekik, hogy legközelebb jobban figyeljenek, mert nagyobb baj is lehetett volna"

- kezdte a Borsnak Győző, akit pár nappal később ismét elütöttek, miközben két keréken járta a várost.

"Pár nappal később pedig egy másik autós húzott be elém, és szorított le az útról. A padkának ütköztem, és elestem a motorral, bár őt nem érdekelte túlságosan, mert szó nélkül továbbhajtott. Indíthatnék háborút az autósok ellen, de inkább csak arra kérek minden sofőrt, hogy figyeljenek a motorosokra is, és ne éljenek vissza azzal, hogy nagyobbak, adott esetben erősebbek és védettebbek, mert az utak nem csak nekik épülnek" - figyelmeztetett a színész, akinek nemrég született meg a harmadik gyereke.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?