SZTÁRDZSÚSZ

II. Erzsébet királynő most aztán ízelítőt kapott a magyar virtusból!

Magyar táncegyüttes lépett fel Erzsébet királynőnél, a siker nem maradt el.
  • Szerző: Ripost

A Fricska Táncegyüttest Károly herceg 70. születésnapjára, egy zártkörű családi rendezvényre hívták meg, ahol még II. Erzsébet királynő is jelen volt.

Élményeikről ők maguk meséltek. A Mokka vendége volt a Fricska Táncegyüttes művészei, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence.

"Óriási élmény volt. Szájtátva bámultunk, amikor beléptünk a palotába. Minden aranyból volt, óriási festmények voltak a falakon, kristály csillárok és a trónteremben volt egy hatalmas orgona. Az orgonával szemben volt felállítva egy nagyszínpad, ahol mi táncolhattunk"

- emlékezett vissza boldogan a táncosok, akik életre szóló élményben részesültek.

”A tánc után találkozhattunk a királyi családdal és akkor kezet rázhattunk Erzsébet királynővel is, aki megköszönte a produkciónkat. Nagyon kellemes csalódás volt, hogy ilyen közvetlenek voltak”

– áradoztak a fiúk, akiket tanácsadó készített fel a nagy találkozásra.

„ Volt egy protokoll beszélgetés, ahol elmondták, hogy kell majd köszöntenünk a királyi családot. A helyes sorrend: fejbólintás után kéznyújtás, de bevallom, remegtünk az izgalomtól. Erzsébet királynő után Károly herceggel is kezet fogtunk. A hercegnek van egy birtoka Erdélyben, ahol évente két szer vadászik és megszerette az erdélyi népzenét és néptáncot, így kerülünk mi a képbe”

– mesélték az együttes tagjai, akiket a Csak show és más semmiből is ismerhetnek már a nézők.