SZTÁRDZSÚSZ

Így vigasztalják a csalódott Veréb Tamást kollégái

Mindenki meglepődött a zsűri döntésén.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Veréb Tamás rajongói és több kollégája is meglepődött, hogy A Dal legelső válogatójában kiesett. Az énekes rengeteg üzenetet kapott szereplése után, amelyben kifejtik, nem értik, miért esett ki ilyen hamar.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Több száz üzenetet és hívást kaptam és kapok tegnap óta, amiben elmondjátok, hogy mennyire szeretitek a dalom, és bánt Titeket, hogy lepontozták a 'Miénk volt a Világ'-ot„ – kezdte sorait közösségi oldalán Veréb Tamás, aki mint írja, furcsán érzi magát, ő sem érti a történteket, habár arról nem mert álmodni, hogy végül megnyeri a műsort. „Ezzel a lehetőséggel nem számoltam, hogy a zsűri pontszámai alapján elhagyom a dal versenyt már az első fordulóban (engedjétek meg nekem, hiszen: 'ki hinne bennem, ha én magam nem hiszek?') és rengeteg energiát tettünk bele, a hangszerelésen át a színpadi vizuálig. Tudom, hogy ez egy ”verseny„, ahol a zsűri megfogalmazza a saját szubjektív véleményét egy produkcióról, ezt természetesen el is fogadom, hiszen ez a dolguk. Ráadásul sokszor piszok nehéz helyt állni egy ilyen helyzetben. Csak azért állok értetlenül, hiszen a dalom szinte csak pozitív kritikát kapott (”kiváló hangszerelés„, ”újító refrén„, ”dalszöveg„) majd jöttek a pontok...”

Mindenesetre nagyon büszke a tegnapi produkciójára, és boldog, hogy dalával őszinte tudott maradni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Veréb Tamás (@tamas_vereb_official) által megosztott bejegyzés

Veréb Tamást több kollégája is dicsérte a posztra írt hozzászólásokban.

„Magyarország egyik ékköve ott van a torkodban és a lelkedben. 1 percig sem lepődnék meg, ha éppen egy amerikai tehetségkutató verseny döntőjében látnálak... Mert világszínvonal, amit te művelsz...„ – írta Horváth Tomi.

”Imádtam a dalt, az előadást! Az egész szuper volt! Én se szeretnék teljesen belefolyni, majd privátban leírom! De szerintem az, amit csináltál/csináltatok az 1000% volt! És egyáltalán nem értek egyet a végeredménnyel! Nem baj! Nyomjad még, mert jó vagy! Én támogatom!(szerény vélemény)„ - reagált Király Viktor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?