SZTÁRDZSÚSZ

Így vélekednek a Sátán évéről a hazai sztárok!

Riasztó teória látott napvilágot az idei esztendőről. Egyesek szerint 2016 háromszorosan is az ördög éve, ezt a feltevést számmisztikai elméletekkel bizonyítják. A Ripost megkérdezte a spirituális gondolkodású hazai celebeket, mit gondolnak a sátáni jelenségről...
  • Szerző: Doris

Az idei év sokak számára a lezárásról, az elengedésről, és az újrakezdésről szól. Ha azonban a számmisztikát alapul véve vizsgáljuk meg 2016-ot, egy ördögi képlet bontakozik ki a szemünk előtt.

2016 ugyanis úgy is felírható, mint a Sátán számának tartott 666 háromszorosa, és még háromszor 6

Ez matematikai képletként ábrázolva egészen pontosan így fest:

666+666+666+6+6+6=2016.

Ezek után természetesen kíváncsiak voltunk a legspirituálisabb gondolkodású hazai celebek véleményére, mit gondolnak a számok riasztó kombinációjáról.

Először Delhusa Gjont kerestük meg, akiről köztudott, hogy rendkívül közel áll hozzá az ezoterika és a misztikum. A sátáni összefüggést azonban badarságnak tartja.

Minden vallást és tudományt tisztelek, de ez nekem magas! Nem hiszek benne!

- jelentette ki határozottan az énekes.

 

Hasonlóan reagált Joshi Bharat is, amikor megemlítettük neki az ördögi teóriát.

A Fem3 Café műsorvezetője évek óta a spirituális témák nagy szakértője, a számok sátáni összefüggését azonban ő is nonszensznek tartja.

Ez csak egy játék a számokkal, szó sincs róla, hogy 2016-nak bármi köze lenne a Sátánhoz, vagy az alvilághoz!

Úgy tűnik tehát, hogy a számmisztikai riogatás ellenére a magyar sztárok egyáltalán nem hisznek abban, hogy 2016-nak bármi köze lenne az alvilághoz.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?