SZTÁRDZSÚSZ

Így ünneplik a Valentin-napot a sztárpárok!

Minden nap ünnep a számukra! A Ripost megkérdezte hazánk ismert párjait, hogy töltik február 14-ét, és mit jelent számukra a szerelemesek ünnepe.
  • Szerző: Ripost

Rubint Réka & Schobert Norbi

Nem csak egymásnak készülnek ajándékkal

 

A fitneszházaspár már 16 éve él együtt boldogságban. Réka állítása szerint náluk minden nap a szerelmükről szól.

Ennyi idő után már nehéz a másikat meglepni, de egy romantikus vacsorával azért megünnepeljük.

Hozzátette, hogy az Alakreform edzésén minden hölgynek készül meglepetéssel, de a férfiakról sem feledkezik meg.

 

Tápai Szabina & Kucsera Gábor

Nem készülnek rá

Szabina azt vallja, nemcsak Valentin-napon kell elárasztani a szerelmünket mindenféle ajándékokkal, hiszen az azt üzenné, hogy az év többi napján elhanyagolja párját.

„Mi nem tulajdonítunk ennek nagy jelentőséget, sőt ajándékozni sem szoktunk. Főleg, hogy Gábor nem egy romantikus típus. Vacsorázni szoktunk ilyenkor elmenni, de idén még az is elmarad, mert a kisfiúnk bárányhimlős”

– mondta Szabina, aki szintén lebetegedett a szerelmesek ünnepére.

 

Jelinek Tina & Emilio

Gyermekeikkel töltik a szerelmesek ünnepét

 

Náluk tényleg minden nap Valentin-nap, 7 éve együtt vannak és 6 éve élnek boldog házasságban. Ettől függetlenül Tina állítja, nem tartoznak a trendkövető párok közzé.

Emil a megismerkedésünk óta nem jött úgy haza, hogy ne hozzon nekem egy csokit vagy egy szál virágot. Természetesen ez most sem  marad el, én is készülök egy kis aprósággal, de emiatt nem passzolnám le a gyerekeket, hogy mi elutazzunk egy romantikus wellnessre.”

 

Cinthya Dictator & Varga Viktor

Egy egész lemeznyi szerelmes dalt kap

Cinthya Dictator és kedvese, Varga Viktor mindig a botrányos kapcsolatáról volt híres. Békülésük után jobban szeretik egymást, mint valaha, így lázasan készülnek a Valentin-napra.

„Sokan azt mondják, nincs értelme külön készülni, mindig szeretni kell a másikat. Én úgy gondolom, szuper lehetőség, hogy egy külön napunk van a szerelem ünneplésére. Ekkor hallhatom először Viktor legújabb albumát, amelyben a szakításunk időszakát dolgozta fel. Már alig várom" – árulta el Cinthya.

 

Balázs Klári és Korda György

A Valentin-nap magyarországi megteremtői

 

Gyuri bácsi úgy tudja, a szerelmesek ünnepét a Korda házaspár hozta be Magyarországra. Akkor hallottak először erről a napról, amikor több mint 30 éve Amerikában jártak. Hazaérkezésükkor egy tévéműsorban meséltek róla, így szerintük azóta ünnepelik ezt itthon is. Gyuri bácsi számára az év 365 napja a szerelem jegyében telik, de nagyon szép ünnepnek tartja.

Harminchét éve tart nálunk a Valentin-nap, a szerelmünk a bajban és a sikerben is kitart

mesélte Korda György a %% napilapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?