SZTÁRDZSÚSZ

Így ünnepeltek gyereknapon a celeb anyák

Anyák napja után a gyereknap az egyik legszebb ünnep az évben.
  • Szerző: angie

Még mindig óvatosnak kell lenni a koronavírus miatt, de a gyereknap nem maradhatott el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tóth Gabi / Instagram

Idén hazánk hírességei is visszafogottabban ünnepeltek, de így is boldoggá tették gyermekeiket. Tóth Gabi nem kockáztatott, férjével együtt otthon, meghitt hangulatban babázott. Hannarózának ez volt az első gyereknapja, amit ágyban, szülei társaságában tölthetett el.

Horváth Éva eggyel bátrabb volt, szafariparkba vitte kisfiát, amit Kristóf nagyon élvezett. „Nagyon jó volt kicsit kimozdulni és látni a gyerekem arcán, hogy mennyire élvezi, hogy állatok között lehet. Mióta hazajöttünk, csak a tevéket emlegeti, akik benéztek az ablakon és gyakorlatilag az autóban etettük őket. Szinte biztos, hogy hamarosan újra visszalátogatunk Szadára, a szafariparkba, mert itthon nem lesz egyhamar saját zsiráfunk„ – mondta viccesen Horváth Éva.

Fantasztikus élményekben volt ma részünk a @safariparkszada -ban 🦒🐘🦓 🐫köszönjük a meghívást @richter_jozsef 😊 Kristóf még most is a tévéket emlegeti , akik benéztek az ablakon és gyakorlatilag az autóban etettük őket 🐫🐪 Készítettünk egy csomó cuki videót az insta storyba tettem fel őket 🥰💝

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?