SZTÁRDZSÚSZ

Így telik a sztárok karácsony előtti pár napja

Még egy kis sütés-főzés, karácsonyfa-állítás szenteste előtt, utolsó pózolás valaki már feldíszített karácsonyfája mellett. Megmutatjuk, hogy telik a közismert emberek, Dundika, Lola, Cseke Eszter és Csonka András karácsony előtti pár napja.
  • Szerző: A.P-

A karácsony előtti készülődés kedves pillanatait több közismert ember is megosztotta közösségi oldalán. Megmutatjuk, hogy Dundika, Lola, Csonka András és a világhírű dokumentumfilm-páros, Cseke Eszter és S. Takács András női tagja hogyan készül az ünnepekre.

 

Ritkán beszél az On The Spot világhírű riporterpárosa magánéletéről, de karácsony közeledtével kivételt tettek. Hivatalos Facebook oldalukon világgá kürtölték boldogságukat, amit újszülött fiuk hozott az életükbe.

"9 hónap után a Föld körül idén így készül a bejgli! Boldog karácsonyt!"

- írta  az újdonsült anyuka a kedves családi fénykép mellé.

Dundika kisfiát, Mariánt is bevonta az ünnepi készületekbe, közösen sütöttek mézeskalácsot. 

Lola már szenteste előtt egy nappal feldíszítette karácsonyfáját, aminek képét örömmel osztotta meg rajongóival. A legcukibb az, hogy ezt pizsamában tette.

Csonka Andris pedig egy már feldíszített karácsonyfa alól kívánt boldog karácsonyt. 

Drágáim!
Mindjárt beindul mindenkinél a karácsonyi nagyüzem, így most, egy talán még nyugodtabb pillanatban kívánok Mindannyiótoknak nagyon szép és boldog ünnepeket! Békét, harmóniát, finom falatokat, örömet! Na és persze ajándékot is, bár az igazi szeretetnél úgysincs nagyobb kincs!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?