SZTÁRDZSÚSZ

Így tartja híres szüleivel a kapcsolatot a járvány idején Oszter Alexandra

A közkedvelt magyar színésznő arról is beszélt a Ripost-nak, hogy hogyan telnek a mindennapjai a karanténban.
  • Szerző: BDF

Oszter Alexandra és családja vidéken próbálják átvészelni ezeket a nehéz időket. Kertészkedéssel, olvasással tölti az idejét és természetesen mindennap tanul a kisfiával. A színésznő a -nak mondta el, hogy édesapjával, Oszter Sándorral telefonon tartja a kapcsolatot, és nemrég a Balatonra utazott az édesanyja miatt. Failoni Donatella ugyanis nagyon elhagyatottnak érezte magát a nagy házban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Úgy néz ki egy napunk, hogy leülök a kisfiammal és átvesszük az aznapi tananyagot. Én vagyok most a tanár néni. Persze, tartunk szünetet is, de amíg Axelo a háziját csinálja, közben főzök. Figyelek arra, hogy rendszeresen együnk, és az asztalra is kikészítem a vitaminokat a családnak. Egyébként most levonultunk vidékre. Sokat kertészkedünk, ültetünk és kapálunk. Délután el szoktam vonulni olvasni, ha tehetem, akkor rajzolok is. Így telnek a napok, és azon gondolkozom, hogy a színház helyett, mivel foglalkozzak még„ – magyarázta Alexandra.

„Nagyon szeretek tanulni a fiammal, amúgy is szoktam. Igaz, egészséges gyerekként előfordul, hogy nincs kedve hozzákezdeni a feladatokhoz. De nem hisztizik, ha rászólok. Mindig megbeszéljük, hogy neki ez a munkája. Én türelmes vagyok, viszont sok embernek ez egy teljesen új és nem kellemes helyzet. Pláne, ahol több gyerek van. Azt gondolom, hogy tudatosságra van szükség ahhoz, hogy az ember ne veszítse el a türelmét.”

A színésznő lapunknak azt is elárulta, hogy egy hetet az édesanyjával töltött a Balatonon, de apjával, Oszter Sándorral is napi kapcsolatban van.

”Édesapámmal telefonon beszélünk, ő most Diósjenőn van. Anyu pedig a Balatonon. Hozzá le is jöttünk, mert nagyon elhagyatottnak érezte magát. Ő tavasztól őszig minden évben a Balatonon van, segítettünk neki a házimunkában” – tette még hozzá Alexandra, aki azt tervezi, hogy naponta videóval jelentkezik be a Facebookon, amiben tanácsokkal látja el a követőit.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?